Categorieën
Beauty Make-up

Everlasting make-up wishlist – top 5

Het gezegde ‘een mens moet altijd wat te wensen hebben’ is er eentje die wij vrouwen af en toe misschien een tikje te letterlijk nemen. Het huis voorzien van een nieuw interieur, de kledingkast een flinke update geven, de schoenencollectie uitbreiden, de zomerjas vervangen, als we al het geld van de wereld hadden… Natuurlijk is dat ook bij ons niet anders en op onze beauty wishlist staat al een aantal jaar een paar producten die we nog altijd niet gescoord hebben…

Everlasting make-up wishlist - top 5 - bron foto: weheartit.comEverlasting make-up wishlist - top 51. Nars Orgasm blush
Laten we ‘m maar bekronen tot de blush der blushes: Nars Orgasm. Zo’n beetje ieder meetellend merk op deze wereld heeft getracht deze beauty na te bootsen, maar wij willen toch nog altijd maar wat graag het origineel aan onze stash toevoegen.

2. Too Faced Naturel Eye Palette
Nog zo’n alltime favorite, deze schoonheid van Too Faced. Als we verrast zouden met een ander Too Faced palette zouden we ook een gat in de lucht springen, maar Natural Eye heeft stiekem onze voorkeur.

3. Urban Decay Naked 2
Is er op deze wereld een make-up wishlist waar geen Naked palette op pronkt? Wij denken van niet. Deze zal dan ook weinig uitleg benodigd hebben.

4. Bobbi Brown Shimmer Brick
Tuurlijk voldoet een highlighter van Catrice of Essence ook prima, maar mochten we binnenkort tegen de Bobbi Brown Shimmer Brick aanlopen kunnen we niet beloven dat deze niet in onze tas verdwijnt…

5. Yves Saint Lauren Rouge Volupté lipstick
Al zouden we ‘m nooit dragen, we moeten en zullen ooit zo’n goudkleurige beauty op ons kaptafeltje hebben staan. Zucht…

Q: Welke make-up producten staan er al jarenlang op jouw wishlist?

8 reacties op “Everlasting make-up wishlist – top 5”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.