Swatches W.I.C. by Herôme ‘Stylish Russia’ lakjes

Als we denken aan Rusland begint de helft van ons misschien spontaan al te rillen en te klappertanden, want dit land roept toch vaak het beeld van dikke bontmutsen, wollen handschoenen en knoepers van winterjassen op. Je zou het misschien niet zeggen maar dit enorme land heeft naast een koud klimaat ook een keur aan hippe restaurants, winkels en clubs te bieden waar Herôme ons met de Stylish Russia collectie een klein voorproefje van geeft!

Herôme heeft voor deze maand weer 6 nieuwe World Inspired Colours weten te bedenken, die ze hebben geïnspireerd op de Russiche steden Samara, Kazan, St. Petersburg, Perm, Volgograd en Yekaterinburg.

We beginnen meteen met het lakje met de meest fijne structuur, de Samara. Van de zes is dit de enige die een normale, simpele creamy structuur heeft en daarmee het prettigst en mooiste lakt. Buiten dat heeft het natuurlijk een schitterende roodpaarse kleur dat dit seizoen op veel nagels terug te zien is. Wat mij betreft een schot in de roos, deze Samara.

Next in line is de Kazan, die ook een geweldig kleurtje heeft, maar helaas wel een stuk minder fijn en mooi lakt. Ik heb het een aantal keer geprobeerd, maar ik heb me er toch bij neer moeten leggen dat het écht onmogelijk is om deze zonder strepen op je nagels te krijgen, helaas pindakaas.

De mede-eksters onder ons zullen net als ik wel glimmende oogjes krijgen van deze St. Petersburg, een lakje dat je nagels omtovert tot één bonk glimmend goud. Zeker eentje om apart te houden voor het kerstdiner, maar helaas zijn ook bij deze strepen niet helemaal te voorkomen. 

Dan Perm, dat toch wel de eyecatcher van deze collectie is. Het is ook niet het meest makkelijke lakje om aan te brengen, maar met een laagje of twee á drie heb je een mooie roodbruine basis met daarbovenop een overload aan gekleurde glittertjes. Let’s get the party started!

Zo gek, toen ik deze Volgograd aan het swatchen was dacht ik dat het een redelijk simpel rood jellyish lakje was en toen ik de swatchfoto’s ging bekijken zag ik er ineens een hele mooi roze-achtige gloed en glittertjes in, surprise surprise! Aangezien ik dol ben op verrassingen is dit ook zeker een lakje dat ik wel kan waarderen!

De kleur van Yekaterinburg (galgje, anyone?) is een mix van zilver en goud dat versierd is met allemaal hele schattige zilverkleurige glittertjes. Het is een lakje dat op zich met twee laagjes dekt, maar met een derde is het nog nét even wat mooier.

De W.I.C. by Herôme Stylish Russia lakjes zijn voor € 7,50 per stuk of per twee voor € 12,50 verkrijgbaar bij deze verkooppunten en via de online shop van Herôme.

Q: Wat vind je van de Stylish Russia lakjes, zitten er voor jou nog echte musthaves tussen?

Comments

 1. Samara en Volgograd vind ik wel wat hebben. De rest spreekt me niet aan.

 2. Mooie lakjes!

 3. Yekaterinburg, hahahha wat een naam! Ik heb het maar gekopieërd want overtypen, nah, dat doe ik niet. :p Perm en Samara vind ik erg mooi! Leuke kleurtjes zijn dat, opzich een leuke collectie, met soms ietwat aparte namen… maar mooie kleuren. Daar draait het om!

 4. Eigenlijk vind ik alleen Samara mooi, de rest is allemaal metallic ofzo, niet zo mijn ding. Volgograd vind ik al helemaal apart, niet iets wat ik snel zou dragen.

 5. Samara en Perm zijn erg mooi, jammer dat een paar zo streperig lakken! Wel een mooie collectie 🙂

 6. Vind die tweede en die laatste zo leuk!
  Liefs

 7. Het is een mooie collectie, vooral Perm

 8. Samara is echt een prachtige kleur, perfect voor nu ook!

 9. Samara en Perm zijn prachtig!

 10. Heel erg mooi! Vooral Samara spreekt mij aan.

 11. Samara vind ik echt mooi.

 12. Ik vind eigenlijk alleen perm heel erg mooi. Moet ik toch eens voor gaan kijken.

 13. Samara is echt een hele mooie kleur

 14. Perm is mijn favoriet, wat een pracht van een kleur.

 15. perm is echt super mooi 😀

 16. Samara en Perm zijn echt de mooiste van de hele collectie! De rest is ook prachtig hoor ^^

 17. Ik hou van deze collectie! Die kleuren <3

 18. Ik vind Samara echt heel erg mooi!

 19. super mooie swatches!

 20. Niet echt lakken waar ik om sta te springen, helaas.

 21. Ik ben echt verliefd op die Samara!

 22. Wat een mooie lakjes! Vooral Samara, Perm en Volgograd vind ik erg mooi.

 23. Ik vind dit echt de mooiste collectie van Herome tot nu toe. Echt kleurtjes die ik allemaal even graag zou dragen <3

 24. Vind ze allemaal wel wat hebben maar Perm vind ik het mooiste!

 25. Perm Perm Perm ^^

 26. Ik vind Samara erg mooi! Ik heb er zelf ook drie 🙂

 27. Er zitten mooie kleurtjes tussen 🙂 xSpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.