Categorieën
Beauty Nagels

Sally Hansen Magnetic Nail Color – 905 Red-y Response en 906 Ionic Indigo

Ik had er zelf eigenlijk geen idee van maar de eerste metallic nagellakjes stammen al uit 2010, zoals bijvoorbeeld uit de Metallic limited edition collectie van Essence. Toch heb ik het idee dat deze trend pas halverwege dit jaar echt populair is geworden en komen steeds meer merken met magnetische nagellakjes. Ik weet nog wel dat ik afgelopen zomer ruim een uur heb zitten klunzen met een magnetisch lakje van Golden Rose maar serieus, dat was echt 3 keer niks. Eigenlijk had ik het hele magnetische gebeuren toen direct al afgezworen, maar toen ik afgelopen woensdag bij het Coty event kennismaakte met de Magnetic Nail Colors van Sally Hansen zag ik eigenlijk pas hoe leuk het is!

Het lijkt wel een soort van tovertruc: je houdt de dop van de nagellak 10 seconden boven je nagel en tadaa, ze krijgen een superleuk 3D effect. Wat het geheim hierachter is? Wanneer je de magneet van de Magnetic Nail Colors boven je nagel houdt trekken de ijzerdeeltjes in de formule naar de magneet toe en voorzien je nagels van het patroon dat in de magneet verstopt is. It’s magic!

Stap 1: Je brengt – natuurlijk! – eerst een laagje basecoat aan en daarna moet je het flesje even goed schudden om de metaaldeeltjes te activeren. Vervolgens verwijder je de extra dop met de magneet en legt deze opzij. Daarna is het tijd om het eerste laagje van de Magnetic Nail Color aan te brengen en deze vervolgens goed te laten drogen
Stap 2: Nu ga je je nagels niet alle 10 tegelijk lakken, maar om de beurt. Nagel voor nagel breng je een tweede, vrij dikke laag aan en direct daarna houd je de magneet voor zo’n 10 seconden boven de nagel. Let op dat je de magneet niet OP de nagellak houdt, want dan kun je weer opnieuw beginnen.

Je kunt de magneet ook een beetje schuin boven je nagels houden, zodat je een wat speelser effect krijgt. Ook kun je ervoor kiezen om en om verschillende Magnetic Nail Color kleurtjes te gebruiken, dat ziet er ook superleuk uit!

Deze 905 Red-y Response probeerde ik afgelopen woensdag bij Coty en ik was direct madly in love with this colour.Het lakje zelf is, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, in plaats van rood eigenlijk meer paars te noemen en geeft nadat de magneet er overheen geweest is een mix van lila- en donkerpaars.

De 905 Red-y Response was tot vanmorgen mijn favoriete Magnetic Nail Color kleur, maar nu ik ook de 906 Ionic Indigo op mijn nagels gehad heb ben ik daar toch niet meer zo heel zeker van, want wat is deze ook prach-tig zeg! Ik vind ‘m echt supergaaf met de mengeling van licht- en kobaltblauw en ook nog eens hier en daar een paarsblauw glittertje!

De Sally Hansen Magnetic Nail Colors zijn voor € 11,99 verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Q: Wat vind jij van de magnetic nail trend? Heb je zelf al een magnetisch nagellakje geprobeerd? 

21 reacties op “Sally Hansen Magnetic Nail Color – 905 Red-y Response en 906 Ionic Indigo”

Ik vind het effect toch nog wel apart, maar ook wel leuk. En deze werken echt zoveel beter dan van Essence! je hebt trouwens een typefoutje, ‘en geeft nadat de magneet er overheen geweest is een mis van lila- en donkerpaars.’ mis –> miX 🙂

Ik heb ook precies deze kleurtjes gekocht :p Vond deze het mooist van de collectie..
Heb ze ’s avonds bij een vriendin opgedaan om te proberen en deze werken idd erg goed! Was echt verrast. Zeker na de mislukte pogingen met Essence..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.