Categorieën
Beauty Nagels

Swatches W.I.C. by Herôme ‘Stylish Russia’ lakjes

Als we denken aan Rusland begint de helft van ons misschien spontaan al te rillen en te klappertanden, want dit land roept toch vaak het beeld van dikke bontmutsen, wollen handschoenen en knoepers van winterjassen op. Je zou het misschien niet zeggen maar dit enorme land heeft naast een koud klimaat ook een keur aan hippe restaurants, winkels en clubs te bieden waar Herôme ons met de Stylish Russia collectie een klein voorproefje van geeft!

Herôme heeft voor deze maand weer 6 nieuwe World Inspired Colours weten te bedenken, die ze hebben geïnspireerd op de Russiche steden Samara, Kazan, St. Petersburg, Perm, Volgograd en Yekaterinburg.

We beginnen meteen met het lakje met de meest fijne structuur, de Samara. Van de zes is dit de enige die een normale, simpele creamy structuur heeft en daarmee het prettigst en mooiste lakt. Buiten dat heeft het natuurlijk een schitterende roodpaarse kleur dat dit seizoen op veel nagels terug te zien is. Wat mij betreft een schot in de roos, deze Samara.

Next in line is de Kazan, die ook een geweldig kleurtje heeft, maar helaas wel een stuk minder fijn en mooi lakt. Ik heb het een aantal keer geprobeerd, maar ik heb me er toch bij neer moeten leggen dat het écht onmogelijk is om deze zonder strepen op je nagels te krijgen, helaas pindakaas.

De mede-eksters onder ons zullen net als ik wel glimmende oogjes krijgen van deze St. Petersburg, een lakje dat je nagels omtovert tot één bonk glimmend goud. Zeker eentje om apart te houden voor het kerstdiner, maar helaas zijn ook bij deze strepen niet helemaal te voorkomen. 

Dan Perm, dat toch wel de eyecatcher van deze collectie is. Het is ook niet het meest makkelijke lakje om aan te brengen, maar met een laagje of twee á drie heb je een mooie roodbruine basis met daarbovenop een overload aan gekleurde glittertjes. Let’s get the party started!

Zo gek, toen ik deze Volgograd aan het swatchen was dacht ik dat het een redelijk simpel rood jellyish lakje was en toen ik de swatchfoto’s ging bekijken zag ik er ineens een hele mooi roze-achtige gloed en glittertjes in, surprise surprise! Aangezien ik dol ben op verrassingen is dit ook zeker een lakje dat ik wel kan waarderen!

De kleur van Yekaterinburg (galgje, anyone?) is een mix van zilver en goud dat versierd is met allemaal hele schattige zilverkleurige glittertjes. Het is een lakje dat op zich met twee laagjes dekt, maar met een derde is het nog nét even wat mooier.

De W.I.C. by Herôme Stylish Russia lakjes zijn voor € 7,50 per stuk of per twee voor € 12,50 verkrijgbaar bij deze verkooppunten en via de online shop van Herôme.

Q: Wat vind je van de Stylish Russia lakjes, zitten er voor jou nog echte musthaves tussen?

29 reacties op “Swatches W.I.C. by Herôme ‘Stylish Russia’ lakjes”

Yekaterinburg, hahahha wat een naam! Ik heb het maar gekopieërd want overtypen, nah, dat doe ik niet. :p Perm en Samara vind ik erg mooi! Leuke kleurtjes zijn dat, opzich een leuke collectie, met soms ietwat aparte namen… maar mooie kleuren. Daar draait het om!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.