Swatches W.I.C. by Herôme ‘Magical India’

India, het land van de Bollywood films, lekker pittig eten, miljarden mensen en overal kleur, héél veel kleur. Kleding, stoffen, muren en zelfs het eten: alles is even kleurrijk en dat is precies waar Herôme zich door heeft laten inspireren voor haar nieuwe Magical India nagellakcollectie, die vanaf september verkrijgbaar zal zijn!

Zoals we van Herôme gewend zijn hebben de zes lakjes uit deze Magical India collectie ook allemaal namen die met India te maken hebben en kunnen we meteen onze topografische kennis van dit land weer even een beetje updaten: Madras, Agra, Pune, Goa, Bangalore en Jaipur.

Magical India lijkt zo op het eerste gezicht een heel gevarieerde collectie met ik denk voor een ieder wel wat wils.

Madras (twee laagjes) is de oude naam van de kustplaats Chennai en heeft een vrij apart roodbruin kleurtje, ideaal voor het (veel te) snel naderende najaar. Van het kleurtje an sich ben ik zelf niet heel wild, maar met de shimmertjes vind ik ‘m op zich nog wel leuk.

Agra is een stad in de Indiase staat Uttar Pradesh waar de wereldberoemde Taj Mahal zich bevindt. Agra (twee laagjes) heeft een heel mooi, creamy donkergrijs kleurtje met een soort groenige ondertoon, wat het een best apart tintje maakt!

Wat een beauty, deze Pune! Vernoemd naar de stad in de Indiase deelstaat Maharashtra waar zich veel moderne en futuristische gebouwen bevinden. Dat verklaart meteen de enorme hoeveelheid metallic glitters in dit grijsblauwe lakje, helemaal space!

Goa is een klein deelstaatje aan de westkust van India en was in de jaren zestig en zeventig dé hippiestad van het land. Het lakje Goa (twee laagjes) heeft een prachtige intens paarse kleur met een metallic glans en als het licht erop schijnt is er ook nog een beetje blauw in zien.

Bangalore is de hoofdstad van de Indiase staat Karnataka en is de op twee na grootste stad in India. Het gelijknamige lakje (twee laagjes, wel wat ‘streepgevaar’) is prachtig lichtgoud van kleur met een metallic finish en een heél miniscuul glittertje en past helemaal bij de sfeer van India.

Jaipur is de hoofdstad van de Indiase deelstaat Rajasthan en wordt ook wel de roze stad genoemd vanwege de vele rozekleurige gebouwen die er te vinden zijn. Het Jaipur lakje (twee laagjes) is zeker weten de meest bijzondere van deze collectie met de diep paarsrode kleur en de vele glittertjes, what a pretty baby!

De W.I.C. by Herôme Magical India lakjes zijn voor € 7,50 per stuk of per twee voor € 12,50 verkrijgbaar bij deze verkooppunten en via de online shop van Herôme.

Q: Wat vind jij van de lakjes uit de Magical India collectie? Welke is/zijn jouw favoriet?

Comments

 1. Pune en Jaipur vind ik leuk! De rest spreekt me eerlijk gezegd niet zo aan, haha. Alhoewel Madras ook niet verkeerd is maar die vind ik niet zo bijzonder.

 2. Leuke lakjes 🙂

 3. Mooie lakjes

 4. Agra spreekt mij toch het meeste aan prachtige kleur.

 5. Wauw jaipur is mooi!<3

 6. Madras en Jaipur vind ik het leukst! Goa ook nog wel, maar die is me toch wel een beetje te metallic. Pune is wel echt lekker space en futuristisch!

 7. Pune en Jaipur vind ik geweldig!

 8. Hele leuke lakjes. De kleuren die ik zelf zou dragen zijn Goa , Madras en Agra, want die vind ik wel heel erg mooi.

 9. Pune vind ik persoonlijk erg mooi!

 10. Goa en Jaipur zijn echt super mooi!

 11. Pune vind ik écht werkelijk gorgeous!

 12. agra, goa en jaipur zijn super mooi 😀

 13. Jaipur is geweldig mooix

 14. Pune vind ik echt een hele mooie kleur!

 15. Wat is Jaipur een prachtige kleur!

 16. Mooie kleurtjes!

 17. Pune, Goa en Jaipur vind ik erg mooi!

 18. Madras vind ik prachtig!

 19. Goa is mooi zeg!

 20. Wow dat laatste lakje 😀 x

 21. Jaipur <3

 22. Ik vind die 2e heel erg mooi, maar de rest ben ik zelf niet zo fan van.Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.