Categorieën
Beauty Make-up

GOSH Quattro Eye Shadow – 57 Tempting Purple

Niet alleen de GOSH mascara’s, ook de oogschaduws zijn voor mij nog redelijk onbekend terrein. Begin dit jaar probeerde ik een aantal Quattro Eye Shadows uit de lentecollectie en eerlijk is eerlijk: dat smaakte naar meer. Dat komt goed uit, want voor het nieuwe seizoen heeft GOSH een mooi nieuw quattro met wat meer najaarskleuren gelanceerd en vandaag is het tijd voor een review en swatches van dit mooie paletje!

De GOSH Quattro Eye Shadows komen in een mooi zwart rond doosje dat verder niet bijster bijzonder, maar gewoon lekker degelijk en stevig is en ook handig is dat je de kleurtjes er doorheen kunt zien. De GOSH Quattro Eye Shadows beloven fluweelzacht en makkelijk blendbaar te zijn en een hoge kleurintensiteit te hebben.

Tempting Purple heeft vier paarstinten die ideaal zijn voor het maken van een paarse smokey eye, maar natuurlijk kun je er ook slechts 1 of 2 uitkiezen en gebruiken voor een mooie, wat meer simpele look. Time for some swatches!

Nou, pretty impressive, toch? Met twee veegjes geven alle oogschaduws een hele mooie hoeveelheid kleur, glans en hier en daar een  shimmertje. Nog een voordeel: de fall-out van de oogschaduws is echt minimaal, ze blenden lekker en zijn daarmee heel fijn in gebruik.

Het GOSH Quattro Eye Shadow 57 Tempting Purple is voor € 10,99 verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen met een GOSH schap.

Q: Wat vind je van dit nieuwe Quattro van GOSH?

19 reacties op “GOSH Quattro Eye Shadow – 57 Tempting Purple”

Ik heb deze liggen, maar vind ze niet zo fijn! Nou ja, op de hand zijn ze nog flink gepigmenteerd, maar ik vind ze moeilijk werken op het oog. Hey, dat ben ik! Misschien werken ze voor jou wel prima natuurlijk haha. Het zijn sowieso wel niet echt mijn kleurtjes, maar bij jouw (keimooie! jaloers haha) oogkleur lijken ze me wel mooi te staan ja. Kan je er niet eens een look mee maken? ^^

Ik vind je layout erg mooi geworden! Ik vind de swatches erop de arm erg goed uitzien! Wel merk ik altijd dat ik de GOSH oogschaduws op het oog toch wat lastig vind aan brengen en dat het pigment dan niet zo super is. Ik ben erg benieuwd naar een look! Ik vind paars je altijd erg mooi staan 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.