Filmpje: zo verzorg en lak ik mijn nagels!

Nagels lakken pff nee, dat was tot pak ‘m beet een jaar geleden zeker geen hobby van me. Ook de verzorging van mijn nagels liet nogal wat te wensen over en dus was de basis eigenlijk al verkeerd. Nu, vele maanden later, ben ik juist helemaal into alles wat met nagelverzorging, nagels lakken en zelfs nailart te maken heeft en zijn ook mijn nagelskills gelukkig behoorlijk verbeterd. Omdat ik nogal wat vragen kreeg over de manier waarop ik mijn nagels verzorg en lak heb ik dit voor jullie op film gezet!

Psssst… swatches van het OPI Don’t Pretzel My Buttons lakje en nog 2 prachtige kleurtjes uit de Germany collectie zie je vanmiddag op By Sjanty! En oja, vergeet je ook niet te abonneren op het By Sjanty You Tube kanaal!

Comments

 1. Leuke video. Zo doe ik het zelf ook!

 2. Leuk filmpje! Je hebt een fijne stem om naar te luisteren vind ik. (:

 3. Leuk filmpje!

 4. Superhandig filmpje! Welke topcoat gebruik je? En wil je een nagellakstash filmpje maken? Mooie nagels trouwens!

 5. mooi! die kleur is ook erg mooi =)

 6. Heel leuk om te zien hoe jij je nagels doet! Je moet vaker filmpjes maken (a), je hebt een prettige stem om naar te luisteren, dan kijkt het ook heel fijn weg!

 7. Haha toevallig vind ik ook dat je een fijne stem hebt om naar te luisteren! Altijd als ik mijn cuticle remover heb gebruikt ga ik er met zo’n manicurestukje over mn nagelriemen heen om de overtollige huid weg te halen en dan pas duw ik ze terug 🙂 zit er in die nagellakremover van Kruidvat aceton?

 8. Steffi Donckers zegt

  Ah wat een super handig filmpje!
  Ik ben vanmiddag meteen zo’n tangetje gaan halen, en mijn nagelriemen zien er echt 10x beter uit nu, zonder die velletjes (ik duwde ze wel terug, maar, ik knipte nooit iets weg 🙂 ).
  Dankjewel !

  • Ah, wat leuk om te horen! Ik gebruikte het tangetje voorheen ook nooit, maar mijn nagelriemen zien er sinds ik het wel doe echt veel beter uit (mits ik er niet teveel mee ga plukken…. ;-))

 9. Leuk om te zien 😀 x

 10. Heel handig en leuk om eens te zien in een filmpje! Alleen de velletjes knippen vind ik zelf best eng om te doen, want ben toch wel een stuntel als het op dat soort dingen aankomt haha.Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.