Nieuwe Essence Quattro Eyeshadows – 11 Sea my eyes! en 12 Purple day

Er is aandacht te over voor alle toffe nieuwe nagelstuffies van Essence, maar hierdoor zouden we bijna de rest van alle nieuwe producten vergeten. Dat zou heel erg zonde zijn, want ook het assortiment oogschaduws is afgelopen maand aangevuld met een aantal nieuwe mono’s en quattro’s die zeker de moeite waard zijn!

Ik denk dat ik wat betreft de oogschaduws van Essence de Quattro Eyeshadows, dus de paletjes met vier kleurtjes, het meest fijn vind. Deze zijn over het algemeen genomen goed pigmenteerd, geven niet onwijs veel fall-out en hebben leuke kleurtjes. De twee nieuwe aanwinsten binnen de Quattro Eyeshadow collectie zijn de 11 Sea my eyes! en 12 Purple day

De quattro’s hebben allebei vier oogschaduws die qua kleur op elkaar afgestemd zijn en waar je in principe een complete look mee zou kunnen maken. In het 11 Sea my eyes! quattro vind je een zalmroze, grijsgroene, donkergrijze en smaragdgroene oogschaduw en deΒ 12 Purple day biedt een mooi taupe, satin paars, bruingrijs en paars/roze kleurtje.

De structuur en pigmentatie van de oogschaduws van deze 2 quattro’s is een beetje wisselend. Zo zijn bijvoorbeeld de oogschaduws in de meest kleine rondjes links bovenin niet heel sterk zichtbaar (wat natuurlijk ook komt doordat het vrij lichte kleurtjes zijn) en zijn het smaragdgroene en donkerpaarse kleurtje vrij poederig en korrelig. Verder geven ze gelukkig allemaal wel een mooie hoeveelheid kleur af (zij het dat sommigen in laagjes opgebouwd moeten worden) en is er, mits je de twee korrelige exemplaren goed aftikt, goed mee te werken.

Op de swatches is ook wel duidelijk te zien dat vrijwel alle oogschaduws een glanzende finish hebben en hoewel de mooie smaragdgroene in het paletje ook wel wat shimmertjes vertoont, zie je daar op de huid helaas niet zoveel van terug. Anyway, ik vind de 11 Sea my eyes! en 12 Purple day leuke toevoegingen aan het assortiment Quattro Eyeshadows en ik ga er deze week eens lekker wat mee spelen!

De nieuwe Essence Quattro Eyeshadows zijn voor € 2,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Gebruik jij de Quattro Eyeshadows van Essence graag of juist niet? En wat vind je van deze twee nieuwe exemplaren?

Comments

 1. Sea my eyes is wel heel erg mooi!
  Liefs

 2. Sea my eyes! vind ik heel mooi. Ze zien er leuk uit! Liiiike it. Normaal ben ik meer van de rozige kleurtjes en zo, maar deze keer is dat dus anders haha

 3. Ziet er goed uit πŸ™‚

 4. Ziet er toch best goed uit!, had ik niet verwacht

 5. woah! had zo’n goede pigmentatie niet verwacht eigenlijk πŸ˜€

 6. Ik vind de doosjes er al cute uitzien, mooie pigmentatie!

  X

 7. Ziet er goed uit!
  Ik houd wel van shimmer. πŸ™‚

 8. ik heb ze nog niet geprobeerd, maar als ik moest kiezen zou ik voor de sea my eyes variant gaan

 9. Purple day is mooi!

 10. looks good! πŸ™‚

 11. Mooie kleurtjes!

 12. Ik vind ze beide wel leuk! Maar het zijn geen palletjes die ik zelf zou aanschaffen.

 13. Die sea my eyes vind ik echt heel mooi! Ik weet niet of ik er zelf iets mee zou doen, maar zo geswatcht ziet het er wel heel tof uit.

 14. Ziet er goed uit, zeg! Alleen zou ik ze zelf niet kopen. Zijn niet helemaal mijn kleuren.

 15. Oee, ik ben altijd erg fan van deze oogschaduws! Die Sea my Eyes vind ik wel heel erg tof, morgen even langs de Kruidvat πŸ˜€

 16. Sea my eyes heb ik πŸ˜€ x

 17. Purple Day vind ik heel erg mooi. Die staat ook nog zeker op mijn wishlist. Ik heb hem ook al een paar keer in de handen gehad om te gaan kopen, maar dan zag ik weer iets anders leuks wat ik ook wel graag wou hebben haha.

 18. Oeh, dat vind ik wel leuk! Vooral die felle blauw vind ik wel erg gaaf!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.