CategorieΓ«n
Beauty Nagels

Eerste Hulp Bij Ongelukkige nagels

Mennn, wat er met mijn nagels gebeurd/aan de hand is weet ik niet, maar nagellakswatches zitten er in ieder geval voorlopig even niet in. Een paar weken geleden was ik nog zo trots als een pauw met mijn voor mijn doen redelijk lange en sterke nagels en nu zijn het niet meer dan 10 zielige stompjes. Nou ja stompjes is misschien overdreven, maar zo voelt het. Anyway, het is de hoogste tijd voor wat eerste hulp voor mijn ongelukkige en een tikje zielige nageltjes!

Klein van formaat, maar hopelijk groot in zijn daden. Op dit moment heb ik al mijn hoop gevestigd op de OPI Nail Envy mini, die mijn nagels hopelijk weer wat langer en sterker moet maken. Duimen jullie voor me?

Gisteravond heb ik de eerste twee laagjes aangebracht en hoewel het resultaat natuurlijk nog wel even op zich laat wachten, vind ik mijn nagels er nu al beter uitzien met de french manicure-achtige look die ze nu hebben. Nu is het een kwestie van om de dag een nieuw laagje aanbrengen Γ©n misschien nog wel belangrijker: NIET aan mijn nagels plukken!!

Pfoe, ik schaam me bijna om m’n nagels zo naked met jullie te delen, ik vind ze zΓ³ niet mooi en wayyyyy to short. Nog erger vind ik het dat ik al die prachtige lakjes die ik heb liggen nu gewoon niet ‘kan’ swatchen maarrrrr deze hebben jullie allemaal nog van me tegoed!

IMG_9826De komende tijd zal ik jullie op de hoogte houden van Project EHBO for unhappy nails en fingers crossed dat ik snel weer aan het swatchen kan!

Q: Hoe is het op dit moment met jouw nagels? Gebruik je ook een kuurtje om ze wat sterker te maken?

31 reacties op “Eerste Hulp Bij Ongelukkige nagels”

Beterschap met je nagels πŸ˜‰
Ze zijn inderdaad wat kort, maar met de goede producten worden ze sterker en groeien ze ook snel weer! Ik gebruik de producten van Sally Hansen (ICI Paris) om mijn nagels mooi en sterk te houden, ze hebben een basecoat, nagelharder en nagelriemolie die ik gebruik.

Toevallig is een nagel me 3 dagen geleden ingescheurd. Toen heb ik een laagje nagellijm op de scheur gedaan, toen een stukje van een theezakje en daarna weer een laagje nagellijm. Het is een oude tip, maar ik vind ‘m wel erg fijn!

De nagels van mijn wijsvinger en middelvinger groeien scheef dus wanneer die 2 lang worden ziet het er best lelijk uit. Mijn nagels groeien van zichzelf vrij snel en ook van zichzelf sterk, ze breke bijna nooit af.

Ik heb eigenlijk altijd nagels die heel snel breken of afbladeren maar nu zijn ze mooi lang en redelijk sterk. Gebruik nu Essie Rock Solid die ik heel fijn vind, en smeer mijn nagelriemen elke dag in. Scheelt volgens mij een hoop! Succes met je nagels!

Ik hoop dat deze ‘nagellak’ je nagels sterker en langer maakt ! Je nagels zijn nu echt niet lelijk ! Ik ben onlangs met zoΒ΄n kuur gestopt (niet afgemaakt) en toen braken ze af, en werden ze slap. Heel vervelend! Als de OPI nail envy goed in zn werking gaat , ga ik hem gegarandeerd kopen !

Ik zou toch wat hulp/tips kunnen gebruiken om mijn nagels te verzorgen.
Ze breken soms vrij makkelijk en splijten ook.
Mijn nagels zijn toch mooier als ze allemaal mooi zijn en toch een wit randje.
Het zijn gelijk altijd dezelfde nagels die wat tegenkomen.
Mijn pinken houden zich het beste.
Pf, echt niet leuk hoor πŸ™

Dat is toevallig! Ik ben ook druk met OPI nail envy strengthener! Ik ben nu een week bezig en merk wel dat ze beter worden. Ze splijten niet meer zo. Ik hoop dat het bij jou ook snel gaat werken. Ik smeer me ook suf met Avoplex van OPI, is ook erg lekker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.