Categorieën
Beauty Make-up

3x nude Catrice Infinite Shine Lip Gloss

Huh, een artikel over lipgloss? Maar je was toch lipgloss-af? Ja, eigenlijk wel, maar Catrice heeft me toch weer weten te verleiden met de nieuwe Infinite Shine Lip Glossjes, die er stiekem wel heel goed uitzagen. Zeker de nude tinten maakten een bepaalde hebberigheid in mij los en dus nam ik onder het mom ‘leuk voor een artikeltje’ de 030 Rose, Would You..?, 040 Like A Nude Life en 050 Sugar Crush mee!

In dit geval was het gezegde ‘het oog wil ook wat’ zeker van toepassing want ik heb dit drietal onder andere aangeschaft vanwege de looks, ik vond ze er gewoon goed uitzien. Naast de drie nude beauties zijn er nog een hele rits andere kleurtjes: 010 Nude-Tritious, 020 Best Seller, Truth Teller, 060 Pink Up Your Life, 070 Very Very Raspberry, 080 Love, Pink & Happiness, 090 Pink Before You Leave, 100 Peach on The Beach, 110 Tangerine Tango, 120 Little Red Dress en 130 How Do You Dare to Wear?

IMG_8565IMG_8562IMG_8578Natuurlijk is ieder merk superexcited als ze een nieuwe gloss lanceren en da’s ook bij Catrice niet anders. De Infinite Shine Lip Glosses worden de nieuwe generatie lipgloss genoemd en beloven heldere kleuren, een glamourglans, een hydraterende formule en het allerbelangrijkste: niet te plakken!

De glossjes hebben een nieuwe, strakke buitenkant maar de applicators binnenin zijn redelijk oud en vertrouwd Catrice, daar is weinig aan veranderd. Ik moet zeggen dat ik toch wel behoorlijk nieuwsgierig naar de kleurtjes van deze glossjes was, ze zagen er op het eerste gezicht heel lekker romig en vol uit en yeah, that’s how I like my gloss.

De 030 Rose, Would You..? bleek iets donkerder uit te vallen dan ik ‘m aanvankelijk had ingeschat, maar ik vind ’t evengoed een mooi creamy en vol glossje. De 040 Like A Nude Life is qua kleur voor mij dé ultieme nude gloss en heeft als extraatje ook nog eens een goud glittertje waarmee het je lippen letterlijk en figuurlijk laat schitteren. Last but not least is de 050 Sugar Crush een glossje met een beetje een rozige ondertoon en geeft je look een heel mooi zachte en romantische touch. Ze blijken ook niet voor niets Shine Lip Gloss te heten, want shiny zijn ze (voornamelijk de 040 en 050) zeker.

FullFacenieuweCatriceglossjesNou, met de kleurtjes zit het dus wel goed, maar how about de houdbaarheid, hydratatie en het plakgehalte? Ja weet je, het is en blijft lipgloss. Ze kunnen 100 keer zeggen ze niet plakken, maar helaas heb je ook bij deze na een wandeling in de buitenlucht een bos haar aan je lippen kleven. Ik moet wel zeggen dat deze Infinite Shines mínder plakken dan andere Catrice en Essence glossjes en ook het feit dat ze lekker zacht zijn maakt weer een hoop goed. Wat betreft houdbaarheid moet je van een glossje natuurlijk ook geen wonderen verwachten, na een kop thee en een stukje chocola moet je toch echt wel weer met de applicator in de weer.

De nieuwe Catrice Infinite Shine Lip Glosses zijn voor € 2,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat denk je zo op het eerste gezicht van deze 3 nude glossjes van Catrice? Vind je ze het proberen waard of ga je toch liever voor een lipstick?

Yeah, I like! 
♥ Mooie kleurtjes
♥ Mooie glans
♥ Lekker zacht en vol van structuur
♥ Betaalbaar en goed verkrijgbaar

Beetje jammer
:-/ De glossjes plakken lichtjes
:-/ Blijven niet heel lang zitten

30 reacties op “3x nude Catrice Infinite Shine Lip Gloss”

Jammer dat ze niet van goede kwaliteit zijn, maar ik moet dan ook eerlijk zeggen dat ik niet voor een lipgloss zou gaan als ik een langdurig kleurtje op m’n lippen zou willen. Ik vind ze er overigens echt heel leuk uitzien en de verpakking lijkt ook heel erg op die van MAC en dat vind ik wel chique.

Ik heb de Rose Would You en Sugar Crush ook, ze zijn echt mooi! Nadeel idd met lipglosses altijd dat eeuwige haar-geplak… 🙁 Maar dat heb ik er voor over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.