Categorieën
Beauty Nagels

Essence nail art twins reloaded – 01 Edward & Bella en 02 Romeo & Julia

Weet je nog die leuke Nail art twins die Essence een jaar of twee geleden in haar assortiment had? They’re back! De zogenaamde reloaded versie is wat kleiner en minder rond van formaat, maar als we Essence mogen geloven zijn ze én verbeterd én zorgen ze voor hippe en vrolijke nagels. Sounds great, ik zou zeggen: op naar Edward & Bella en Romeo & Julia!

Als ik je vertel dat er in totaal drie twinsetjes zijn waarvan één roze hoor ik je meteen denken: huh, waarom heb je die roze dan in godsnaam niet meegenomen?! maar helaas, deze waren al op. Ach geen nood, ik ben ook helemaal happy met de blauwe en paarse versie!

01 Edward (twee laagjes) is een lakje met een ontzettend knallend blauw kleurtje dat me meteen doet denken aan de strakblauwe lucht die je ziet wanneer je op een mooie zomerdag op je rug op het strand ligt te chillen.

De wederhelft van Edward, 01 Bella (twee laagjes), is een glitter topper met zowel fijne, kleine glittertjes als wat grovere flakie-achtige glimmers. Ik ben gek op dit soort glitter topcoats en vind Bella heel mooi in combi met het helderblauw van Edward. What a nice couple!

02 Romeo (twee laagjes), oh Romeo wat zijt gij een mooi paars kleurtje. Vrij donkerpaars met een soort van blauwe ondertoon, om precies te zijn. Een lakje met verder weinig poespas of opsmuk, maar je weet wat ze zeggen: less is vaak more.

Het is duidelijk dat 02 Julia Romeo compleet maakt, want met deze mooie paarse glittertopcoat vind ik het paarse basislakje toch  een stuk leuker. Net als Bella heeft ook Julia kleine en wat grotere glitters/flakies en eigenlijk is het jammer dat ze door de vrij donkerpaarse basiskleur niet heel erg opvallen, een wat lichter paars kleurtje zou wat dat betreft beter geweest zijn.

De nieuwe Essence Nail art twins reloaded lakken zijn voor € 1,59 per stuk verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen met een tweede Essence schap.

Q: Wat vind je van deze nieuwe Nail art twins, ga je ze aanschaffen?

Yeah, I like
♥ Dat deze setjes weer terug zijn in het assortiment
♥ De topcoats zijn erg leuk
♥ Goed betaalbaar
♥ Dekken goed met twee laagjes

Beetje jammer
:-/ Zijn niet bij ieder Kruidvat filiaal verkrijgbaar
:-/ Flesjes zijn aanzienlijk kleiner geworden

33 reacties op “Essence nail art twins reloaded – 01 Edward & Bella en 02 Romeo & Julia”

Mooie lakjes 🙂 de combinatie maakt het een vrolijk geheel op je nagels, al heb ik niet het idee dat dit nou heel bijzondere nail art is. Ach, het ziet er leuk uit en daar gaat het om

Die paarse combi vind ik erg leuk! Ik heb de laatste tijd een beetje een ‘paars-obsessie’, terwijl ik normaliter nooit zo weg was van de kleur paars haha. Mooie lakjes, en lekker betaalbaar vooral!

Ik heb deze ook alle 4… De roze zijn hier ook steeds uitverkocht. Die blauwe vind ik zeer mooi. Alleen vind ik dat de blauwe veel mooier is met een andere topcoatglitter die ik liggen heb (alleen weet ik niet meer welk merk want er staat niets op het flesje niet meer).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.