DA Shiny Lipbalms zomer 2013

Weet je nog, die leuke gele, oranje en roze DA nagellak die ik je vorige week liet zien? Deze zijn niet alleen, nee, ze hebben ook nog bijpassende lippenbalsemzusjes: de Shiny Lipsticks Yellow, Orange en Pink. Precies wat we het liefst meenemen in onze strandtas: superzachte balsems met een heel licht tintje. Good job, DA!

Leuk dat DA ons deze zomer verrast met drie matchy setjes, allemaal in lekker vrolijke kleurtjes. Kleurtjes die je eigenlijk alleen bij de nagellak echt terugziet, maar dat mag de pret niet drukken want de neonkleurjes van de lippenbalsems zijn een feest om naar te kijken (en te fotograferen!)

Mocht je denken dat de balsems dezelfde kleur geven als ze laten zien in de huls kom je (helaas) van een koude kermis thuis, want dat is zeker niet het geval. Wanneer je de balsems op je hand swatcht zie je wel duidelijk een geel, oranje en roze tintje verschijnen, maar op je lippen pakken ze allemaal vrijwel hetzelfde uit. Ja, je ziet bij de tweede en derde wel héél lichtjes een soort van oranje en roze tintje, maar da’s wel heel subtiel.

Weinig kleur dus, máár de balsems zijn wel superzacht en heerlijk voor je lippen. Ideaal voor een beetje droge strandlippies met velletjes die wel wat hydratatie kunnen gebruiken!

De DA Shiny Lipbalms Yellow, Orange en Pink zijn nog tot en met 14 september (zolang de voorraad strekt) voor € 2,99 verkrijgbaar bij DA.

Q: Wat denk jij van deze 3 Shiny Lipbalms van DA, zou je ze zelf kopen of heb je ze misschien al aangeschaft?

Comments

 1. Ziet er leuk uit die kleurtjes! Eigenlijk maar goed dat je niet veel van de kleur ziet, want gele lippen zijn niet zo mooi. Ze lijken mij ook erg fijn!

 2. Gezien ze niet (eens lichtelijk) de kleur afgeven die ze hebben vind ik het niet zo bijzonder en hou ik het dan gewoon bij een Labello. Ze zien er leuk uit, maar vind het een beetje jammer. xxx

 3. Ik had wat meer kleur verwacht, maar het ziet er leuk uit 😀

 4. Het ziet er erg vrolijk uit! Ik hou het zelf ook bij mijn neutrale lipbalsem, die werkt prima en geeft ook geen kleur af 🙂

 5. Zien er leuk uit!

 6. ik ben er niet zo blown away door, had wat meer kleur verwacht! ^^

 7. Je ziet de kleurtjes niet heel goed op je lippen.. je ziet ze veel beter zo op je hand.

 8. Mweh, niet echt wat voor mij. Je ziet bijna geen verschil in kleur 🙁

 9. Jammer dat je ze niet zo goed ziet..

 10. De gele zou ik wel aan mijn stash toe willen voegen als ik niet gewoon al veel te veel lipproducten zou hebben 😀

 11. Jammer dat ze zoveel op elkaar lijken, beetje misleidend. Wel fijn dat we dit nu weten voordat we ze allemaal gaan kopen 😉 Fijne review!

 12. Leuke, vrolijke kleurtjes!

 13. Vind het eigenlijk wel leuk, zie het al voor me hoe mensen gaan kijken als je de gele uit je tas haalt bijvoorbeeld een trein haha.

 14. Dat wou ik net zeggen, voor die verbaasde gezichten wil ik het wel doen 😛 Verder vind ik het eerlijk gezegd niet echt wat. Gelukkig zijn ze ook niet zo duur, €10 hiervoor zou echt een beetje afzetterij zijn. Wel erg mooie foto’s!

 15. Leuk om te gebruiken als lippenbalsem x

 16. lijken stuk voor stuk op elkaar, best wel stom. Niks voor mij dus! :p

 17. Leuk! Die gele is grappig om te showen, hihi.Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.