Categorieën
Fashion Nieuws

Sneak peek nieuwe Hema lingerie, kleding, jacks en nail-art stuff

Alette was onlangs bij het persevent van één van mijn favo Nederlandse winkels, Hema, om alle nieuwe producten voor de komende herfst en winter te bekijken en niet veel later rolde het persmateriaal mijn mail binnen. Een mail vol met nieuwe lingerie, nail-art spulletjes, kleding en jacks en ik heb alvast wat leuke items er tussenuit gepikt en op een rijtje gezet!

LINGERIE

1. Roses floral print padded BH € 14,50 | Roses floral print hipster € 6,50 | Roses floral print string € 5,50
2. 2-size dot print padded BH € 13,50 | 2-size dot print hipster € 6,25 | 2-size dot print string € 5,25
3. Contrast lining Lace BH € 18,50 | 2-size dot print hipster € 5,25 | 2-size dot print string € 5,25

Wauw, de nieuwe lingeriecollectie van Hema ziet er goed uit! Van supervrouwelijk tot sportief en van romantisch tot basic, gevarieerd is de collectie zeker te noemen!

De collectie is vanaf 29 juli verkrijgbaar in alle Hema filialen en online op Hema.nl

1. Full lace repeat padded BH cerise € 16,50 | Full lace repeat thong cerise € 6,25
2. Contrast lining lace padded BH green € 18,50 | Contrast lining lace hipster green € 8,25 | Contrast lining lace string green € 7,25
3. Shiny winter wine micro padded BH € 15,50 | Shiny winter wine micro hipster € 7,25

KLEDING

Als je kijkt naar de nieuwe collectie damesmode van Hema valt meteen op dat deze voor het grootste gedeelte bestaat uit de kleuren blauw, wit, groen en rood (op deze foto’s zie je slechts een paar items uit de collectie). Hier en daar is er een item voorzien van een printje, streepje of ombre effect maar over het algemeen genomen zijn de items vooral effen.

De nieuwe collectie damesmode is vanaf nu verkrijgbaar in verschillende Hema filialen en online op Hema.nl

Hema-clothes-2

JACKS

Nu de mussen nog net niet van het dak rollen moet je er even helemáál niet aan denken, maar als het (hopelijk pas) over een paar maanden weer frisser begint te worden is een lekker jasje zeker geen overbodige luxe. Voor de komende herfst en winter heeft Hema 4 superleuke donsjasjes (met en zonder capuchon) voor ons in petto die lekker compact en licht en als een soort slaapzak mee te nemen zijn. Ideaal voor een dag met onvoorspelbaar (Nederlands) weer! (prijs nog niet bekend)

De donsjasjes zijn vanaf 9 september verkrijgbaar in alle Hema filialen en online op Hema.nl

NAIL-ART

We kunnen nu niet alleen voor vrolijke kleurtjes nagellak maar ook voor nail-art spulletjes naar Hema, hoera! Vanaf nu zijn in de Hema filialen vijf mooie nail-art stripers (€ 1,75 per stuk), een dottingpen met twee verschillende uiteindes (€ 2,50), nail beads (€ 2,50) en nail diamonds (€ 2,50) te vinden.

Q: Naar welke nieuwe Hema producten ben jij het meest benieuwd?

16 reacties op “Sneak peek nieuwe Hema lingerie, kleding, jacks en nail-art stuff”

Ze hebben echt weer leuke spullen!! Ik heb gister de denim blouse gekocht en even gezocht naar de nail-art spullen, maar helaas waren die er nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.