Categorieën
Beauty Nagels

KOH Candy!

Door Alette  Koh Candy! is een collectie vol felle, zomerse kleuren. Weg met de lieve lente-achtige pasteltinten en welkom felle snoepkleurtjes! Tijd om deze snoepjes uit hun papiertje te halen en mijn tanden (nagels) er in te zetten!

Een feestje voor het oog vind ik deze mooie, gekleurde flesjes op een rijtje. Met kleurtjes als een pot vol jellybeans, word ik extreem blij van het zien van deze collectie.

Het eerste snoepje in de collectie is de suikerzoete Koh Yellow Pops! Een prachtig geel kleurtje, die zich heerlijk laat aanbrengen. Helaas kun je (bijvoorbeeld op mijn wijsvinger) zien dat de drie laagjes die ik aanbracht nog steeds niet zorgden voor een volledige dekking.

Koninginnedag is al geweest, maar toch is dit sinaasappelkleurtje nog altijd een lust voor het oog. Koh Juicy Orange! is fris, fruitig en als je het mij vraagt volledig zomerproof. Met twee laagjes is dit lakje nog net niet dekkend genoeg, maar met een derde laagje er overheen ziet ‘ie er prachtig uit.

Een felle fuchsia lak kan natuurlijk niet ontbreken in de zomercollectie van 2013. Dat is waarschijnlijk ook wat men bij Koh dacht toen ze het lakje Candy Crush! ontwikkelden. Helaas zijn er opnieuw drie laagjes nodig, maar gelukkig brengt ook dit lakje heerlijk aan en is de droogtijd vrij kort.

En dan is het tijd voor mijn favoriet uit deze snoepige collectie. Koh Funny Gum! is een mooie magenta kleur die fel en opvallend, maar niet in your face is. Love it! Ik dompel mijn nagels graag in zulke zuurstoktinten. En ook nog eens dekkend in twee laagjes, very nice! Helaas geen swatches op mijn mooie lange nagels, want om mysterieuze redenen waren de foto’s van dit kleurtje verdwenen en vlak na deze swatches twee van mijn nagels afgebroken.

Zon, zee en strand. Dat is waar deze helderblauwe lak mij aan doet denken. Ik houd van de mooie, diepe kleur en voor mij eindigt dit lakje dan ook op een welverdiende tweede plek. Koh Blueberry Bubbles! is ook nog eens erg goed dekkend. Je zou bijna toe kunnen met een enkel laagje, maar een tweede vind ik gewoon mooier staan. Ik neem nog een duik, duik je mee?

Dit groene kleurtje vind ik verrassend mooi. Verrassend, omdat ik simpelweg niet zo van groen houd. Er komt geen groen voor in mijn kledingkast, niet in mijn huis en tot voor kort ook niet in mijn stash. Met Koh Jelly Bean Green! is daar verandering in gekomen en dat vind ik helemaal niet erg. Drie dunne laagjes en dan heb je deze groene verleiding dekkend op je nagel.

Al met al kan ik niet anders dan concluderen dat ik zeer enthousiast ben over de collectie van Koh. Mijn eerste ontmoeting met dit nagellakmerk doet mij watertanden naar meer! Een nadeel vind ik de drie laagjes die voor een aantal van de kleurtjes nodig zijn, maar het gemak waarmee ik deze laagjes aanbreng maken een hoop goed.

Ik ben benieuwd: ben jij net zo enthousiast als ik over de Koh Candy! collectie?

Liefs, Alette

– Alette schrijft eens per week voor By Sjanty en daarnaast dagelijks op blissfulbeauty.nl –

17 reacties op “KOH Candy!”

Ik heb één lakje van KOH en vind die eigenlijk wel erg fijn! Leuke flesjes ook altijd. De dekking is balen, maar Funny Gum! en Blueberry Bubbles! zijn wel echt toffe kleuren. De rest ook, maar niet erg vernieuwend voor in mijn stash.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.