Coloured leopard nails with a touch of gold

Soms is het echt grappig om te zien hoe je als mens kunt veranderen of dingen doet waarvan je dacht dat je ze nooit zou doen of zou kunnen. Nu heb ik het niet over heel spectaculaire of spannende dingen, maar iets ‘simpels’ als nail art. Tot voor een jaar geleden riep ik alleen maar dat ik daar Γ©cht het geduld en de vaste hand niet voor zou hebben en moet je nu zien: ik heb er echt plezier in en probeer steeds weer nieuwe dingen uit. De creatie van vandaag is misschien niet heel uitermate ingewikkeld of indrukwekkend maar wel lekker vrolijk, snel klaar en niet te moeilijk!

Voor deze Coloured leopard nails with a touch of gold creatie heb ik gebruikt:

Basecoat Trind | Catrice Ultimate Nail Lacquer 400 Blue Cara Ciao | Barry M Nail Paint Neon Pink | Nicki Minaj for OPI Did It On Em | Catrice Ultimate Nail Lacquer 800 Heavy Metallilac | Pieces Nail Polish Golden Glitter | Essence I Love Berlin Berlin Story Tip Painter | Essence Nail Art Stylist dottingtool

Eerst heb ik mijn nagels allemaal een ander kleurtje gegeven en heb daarbij gekozen voor blauw, neonroze, groen en metallic paars. Natuurlijk kun je hiervoor ieder ander kleurtje gebruiken dat je zelf mooi vind, maar op zich vind ik de combi van deze wel wat hebben.

Daarna heb ik de Essence Nail Striper erbij gepakt en heb ik op iedere nagel wat losse vlekjes/stipjes een aantal leopard vlekken, oftewel twee streepjes tegenover elkaar gezet. Het geeft het beste ‘leopard’ effect als je deze streepjes niet te recht en te netjes, maar wat kronkelig maakt. Nadat deze goed droog waren heb ik de dottingtool in het Pieces Golden Glitter lakje gedipt en tussen de leopard vlekjes een beetje goud aangebracht. Kijk hierbij uit dat je niet teveel van de gouden lak aan de dottingpen hebt zitten, want anders zie je straks niets meer van de leopard vlekken.

Q: En, wat vind je van deze creatie? Ben jij zelf ook regelmatig met nail-art in de weer of is het niet aan jou besteed?

Comments

 1. Wat leuk en vrolijk, dat ga ik zeker eens uitproberen binnenkort

 2. Wat heb je dat netjes gedaan zeg. Heel leuk voor op een festival, lekker kleurrijk!

 3. waar koop je die dotting tools ? ik kan ze niet vinden..

  Groetjes Lauren

 4. Ziet er leuk uit πŸ™‚ Ik gun mezelf meestal de tijd niet.

 5. Leuk hoor! Ik zelf heb me nog niet gewaagd aan nail-art. Ik weet zeker dat ik er niks van bak!

 6. Leuk!

 7. Wat ontzettend leuk, ik vroeg me altijd al af hoe mensen dit deden, dus nu ga ik het ook wel een keertje proberen denk ik!

 8. Leuk! Ik moet toch ook echt een dotting tool gaan aanschaffen!:)

 9. leuk gedaan πŸ™‚

 10. aaah super leuk! weer net even anders dan iedereen doet! leuk!

 11. Heel leuk vrolijk!

 12. Ik hou van leopard nails! Met kleurtjes is ook lekker vrolijk!

 13. Superleuke nailart!

 14. Te schattiggg πŸ™‚

 15. super cute gedaan πŸ˜€

 16. Leuk gedaan πŸ˜€ x

 17. leuk gedaan !

 18. Héél erg vrolijk met al de verschillende kleurtjes πŸ™‚

 19. Gaaaf!

 20. Dat vind ik super tof gedaan !!

 21. Nice!

 22. Heel gaaf gedaan!

 23. Daisy Hendriks zegt

  gaaaaf!!!!!!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.