Categorieën
Beauty Nagels

Coloured leopard nails with a touch of gold

Soms is het echt grappig om te zien hoe je als mens kunt veranderen of dingen doet waarvan je dacht dat je ze nooit zou doen of zou kunnen. Nu heb ik het niet over heel spectaculaire of spannende dingen, maar iets ‘simpels’ als nail art. Tot voor een jaar geleden riep ik alleen maar dat ik daar écht het geduld en de vaste hand niet voor zou hebben en moet je nu zien: ik heb er echt plezier in en probeer steeds weer nieuwe dingen uit. De creatie van vandaag is misschien niet heel uitermate ingewikkeld of indrukwekkend maar wel lekker vrolijk, snel klaar en niet te moeilijk!

Voor deze Coloured leopard nails with a touch of gold creatie heb ik gebruikt:

Basecoat Trind | Catrice Ultimate Nail Lacquer 400 Blue Cara Ciao | Barry M Nail Paint Neon Pink | Nicki Minaj for OPI Did It On Em | Catrice Ultimate Nail Lacquer 800 Heavy Metallilac | Pieces Nail Polish Golden Glitter | Essence I Love Berlin Berlin Story Tip Painter | Essence Nail Art Stylist dottingtool

Eerst heb ik mijn nagels allemaal een ander kleurtje gegeven en heb daarbij gekozen voor blauw, neonroze, groen en metallic paars. Natuurlijk kun je hiervoor ieder ander kleurtje gebruiken dat je zelf mooi vind, maar op zich vind ik de combi van deze wel wat hebben.

Daarna heb ik de Essence Nail Striper erbij gepakt en heb ik op iedere nagel wat losse vlekjes/stipjes een aantal leopard vlekken, oftewel twee streepjes tegenover elkaar gezet. Het geeft het beste ‘leopard’ effect als je deze streepjes niet te recht en te netjes, maar wat kronkelig maakt. Nadat deze goed droog waren heb ik de dottingtool in het Pieces Golden Glitter lakje gedipt en tussen de leopard vlekjes een beetje goud aangebracht. Kijk hierbij uit dat je niet teveel van de gouden lak aan de dottingpen hebt zitten, want anders zie je straks niets meer van de leopard vlekken.

Q: En, wat vind je van deze creatie? Ben jij zelf ook regelmatig met nail-art in de weer of is het niet aan jou besteed?

24 reacties op “Coloured leopard nails with a touch of gold”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.