Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 2 W7 nagellakjes – 4 Purple Dazzle en 84 Matt Green

Aan de reacties te lezen waren jullie net zo enthousiast als ik over de 2 nagellakjes van het budgetmerk W7 die ik afgelopen zondag voor jullie in petto had en da’s niet zo gek ook want oh, oh, oh wat zijn ze pretty! Aangezien het Nail Polish assortiment van dit merk ruim 65 kleurtjes telt heb ik het niet bij alleen de neonroze en peachy gelaten nee, ik heb er nog twee meegenomen!

De kleurtjes die in het display van de Op=Op Voordeelshop in de stad van Woerden uitgestald staan variëren van subtiel en natuurlijk tot knallend en opvallend en van vrij standaard naar redelijk bijzonder. De neonroze en peachy zou ik ondanks de prachtige kleurtjes zelf wel in de categorie ‘niet heel bijzonder’ plaatsen maar ik heb er ook nog twee meegenomen die, in ieder geval binnen mijn stash, wat meer speciaal zijn.

De 84 Matt Green viel mij al vrij snel op met het mooie groene kleurtje, bij de 4 Purple Dazzle twijfelde ik nog even of het nu een topcoat of een echt lakje zou zijn, maar sowieso kon ik die blinkende en schitterende glittertjes natuurlijk niet weerstaan!

Glitters, loads of glitters en een práchtige, intens paarse kleur, dat zijn de twee hoofdingrediënten van het 4 Purple Dazzle lakje. Ook tijdens het lakken twijfelde ik nog steeds of het toch echt geen topcoat zou zijn, maar met twee (drie is nog beter) laagjes bedekt het je nagels met een geweldige hoeveelheid paarse shimmertjes!

Pas toen ik de naam en het resultaat van 84 Matt Green op mijn nagels zag kwam ik erachter dat het een (semi)matte finish heeft, nice surprise. Met twee laagjes geeft dit lakje je nagels een heel mooi mintgroen kleurtje met een uiteindelijk semi-matte finish.

De W7 nagellakjes zijn voor € 2,75 per stuk en twee voor € 5,00 verkrijgbaar bij de Op=Op Voordeelshop. Via deze storelocator kun je zoeken naar een filiaal bij jou in de buurt.

Q: Wat vind je van deze twee kleurtjes nagellak van W7?

24 reacties op “Swatches 2 W7 nagellakjes – 4 Purple Dazzle en 84 Matt Green”

Ik ben er gelijk een paar gaan halen! Ik heb de hot pink gehaald en de diamont topcoat! Geweldig!! Ik heb ook die magnetische lak gekocht, maar minder enthousiast! Ik ga morgen nog even neuzen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.