Catrice ‘Neo Geisha’ oogschaduws

Wel, niet, wel niet, wel niet…. Volgens mij ben ik de afgelopen week wel minstens drie keer langs het Catrice Neo Geisha schap gelopen en ben ik ook weer drie keer teruggegaan omdat ik maar niet kon beslissen of ik de vier oogschaduwmono’s nou leuk genoeg vond of toch niet. Nou, je ziet het: de mooie kleurtjes hebben me toch over weten te halen en vandaag laat ik ze aan je zien!

IMG_6753De vier poederoogschaduws C01 Japaneyese, C02 Discreet Artist, C03 Dance In Gion en C04 Planet Tokyo hebben naast toffe kleurtjes ook allemaal een mooi bloemdessin, wat het toch bijna wel een beetje zonde maakt om ze te gebruiken….

C01 Japaneyese is de meest donkere oogschaduw van de vier en is ook degene met de meest zichtbare shimmertjes. Het heeft een heel stoer grijsblauw kleurtje dat bijvoorbeeld heel mooi te gebruiken is in de crease of buitenste ooghoeken. Nice!

C02 Discreet Artist is een hele mooie huidskleurige oogschaduw die perfect is voor op het wenkbrauwbot of als basis op de oogleden. Met een paar laagjes vind ik het pigment ervan nog lang niet slecht, ik heb ze wel van mindere kwaliteit gezien.

C03 Dance In Gion is een hele mooie intens paarse oogschaduw met een lekkere zachte structuur en een heel licht glanzende finish.

IMG_6735IMG_6761Bijna gifgroene kleurtjes als deze C04 Planet Tokyo vind ik bij mezelf nooit zo’n succes op de ogen, maar het is evengoed wel een heel mooi, helder kleurtje.

Hieronder zie je swatches van alle vier de Neo Geisha oogschaduws en ik moet zeggen dat ze me niet teleurgesteld hebben. Of nou ja, ze hebben wel één minpuntje en dat is dat ze nogal los van structuur zijn en daardoor gauw kruimelen en wat fall-out geven. Afgezien daarvan zijn het verder prima oogschaduws met mooie kleuren en een fijne, zachte structuur. Wat erover blijft van het leuke bloemetje als je ze gebruikt? Jammer genoeg heel weinig maar hey, gelukkig hebben we de foto’s nog!

De Catrice Neo Geisha oogschaduws zijn nog tot en met eind maart voor € 2,89 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat

Q: Heb jij al wat gekocht uit de Neo Geisha collectie? Wat vind je van de oogschaduws?

Comments

 1. Wat een mooie kleuren!

 2. Mooie oogschaduws, ik heb zelf geen aangeschaft.

 3. Het zijn niet echt mijn kleuren, maar de swatches zien er goed uit

 4. Donce in gion is mooi, ik ga er zelf geen kopen, maar wel mooi eyecandy! 🙂 Discreet Angel vind ik ook mooi.

 5. Ik vind die groene kleur wel heel gaaf, maar denk niet dat ik snel zoiets zou dragen. Ik gebruik eigenlijk nooit oogschaduwmono’s.

 6. prachtig patroontje!
  ik ga ze zelf niet aanschaffen, er zijn nu andere dingen die ik liever zou willen hebben 🙂

 7. Wat een mooie kleuren! 🙂

 8. Ik vind ze heel mooi! Maar het zijn nou niet direct kleuren die ik veel zou gebruiken (behalve Discreet Artist) daarom heb ik ze niet meegenomen.

 9. Ik heb zelf alleen de lakjes gescoord van deze collectie :3

 10. Het zijn niet echt mijn kleuren dus ik heb er ook geen aangeschaft. Maar ik vind vooral het design heel mooi!

 11. Ik heb ze zelf niet gekocht omdat het kleuren zijn die ik niet zo gauw zou dragen, maar ze zien er wel goed uit!

 12. Zo loop ik dus oo de hele tijd te kijken Ik vind het mooie kleuren en best goede pigmentatie, maar ze zijn het net niet helemaal voor mij

 13. Oelala.. die paarse is heel mooi! 🙂

 14. Wauw is dat met één veeg? Wat een goeie pigmentatie! Ook vind ik de kleuren op zich heel zomers en ik denk dat ze nog goed gebruikt kunnen worden de komende maanden! x

 15. Ze zien er heel pretty uit met dat patroontje! 😀 Ook wel leuke kleurtjes, die gifgroene is alleen wel apart. ^^

 16. Dit zijn echt niet mijn kleurtjes, maar ze lijken me wel erg fijn in gebruik 🙂 Goede pigmentatie ook!

 17. De pigmentatie is echt super wauw!

 18. Best een goede pigmentatie zeg! Ik ben dol op felle kleuren oogschaduw, maar ik grijp zo vaak naar de naturelle kleuren.. Die lichte kleur zou ik dus het meeste gebruiken 🙂

 19. Mooie kleuren en pigmentatie 🙂 x

 20. Woah, lekker gepigmenteerd! Lijken me heel fijn, en ook lekker cheap!

 21. Mooie kleuren en goed gepigmenteerd zo te zien 🙂

 22. Ik ben wel heel benieuwd naar een look!

 23. Mooie oogschaduws!
  Ik vind het patroontje leuk
  Planet Tokyo is opvallend maar wel superleuk!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.