Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Made to Stay longlasting eyeshadow 040 Lord Of The Blings + look!

In de Modern Muse collectie kwam Catrice al met 3 Made to Stay longlasting eyeshadows, die je vanaf deze maand samen met nog 3 anderen ook in het vaste assortiment vindt. De Made To Stay longlasting eyeshadows zijn crèmige oogschaduws die volgens Catrice lang blijven zitten, goed gepigmenteerd zijn en niet snel creasen of afgeven.

In het Catrice schap vind je nu 6 oogschaduwpotjes die de namen 010 Pearly Harbor, 020 Romans Gone Bad, 030 Star Was Here!, 040 Lord Of The Blings, 050 Metall Of Honor en 060 Jennifer’s Goldrush hebben. In dit artikel laat ik je de 040 Lord Of The Blings zien (weer zo’n leuke naam!)

De potjes doen erg denken aan de M.A.C. Paint Pots, helemaal wanneer je het dekseltje eraf schroeft. De potjes zijn van lekker stevig materiaal en bevatten elk 5 gram oogschaduw. De 040 Lord of The Blings is een prachtige shimmery goud/bronsachtige kleur.

De oogschaduw is lekker romig en heeft een heel prettige structuur waardoor deze inderdaad longlasting is. Bij dit soort crème oogschaduws heb je altijd snel dat ze enorm gaan creasen, maar zoals Catrice al beloofde is dat bij deze niet het geval.

Behalve als oogschaduw kun je deze Made to Stay oogschaduws ook prima als eyeliner en basis gebruiken.

Ik heb de 040 Lord Of The Blings nu gebruikt voor een look waarbij ik ‘m tot op ongeveer de helft van mijn oogleden heb aangebracht. Er komt direct veel kleur van de oogschaduw af, de pigmentatie is echt uitstekend. Op de andere helft heb ik de zwarte oogschaduw uit het Catrice Absolute Eye Colour  030 OMG I Want That! paletje aangebracht.

Over het algemeen ben ik niet heel dol op crème oogschaduws, maar deze vind ik heel fijn werken.

Bij deze look draag ik op mijn lippen de Catrice Ultimate Colour 010 Be Natural lipstick met daarover de Maybelline Colorsensational Cream Gloss  710 Ivory Beige.

Tenslotte nog een full face foto:

De Catrice Made to Stay longlasting eyeshadows zijn voor 3,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.
Eén dezer dagen zal er op By Sjanty overigens nog een artikel over een Catrice Made to Stay eyeshadow verschijnen!

 Q: Wat vind jij van deze look en de Catrice Made to Stay longlasting eyeshadows?

11 reacties op “Catrice Made to Stay longlasting eyeshadow 040 Lord Of The Blings + look!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.