Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Enter Wonderland sparkling lipgloss & eyeshadow highlighter

De Catrice Enter Wonderland collectie zal velen direct aan ‘Alice in Wonderland’ doen denken met de aan deze film gerefereerde namen die veel van de de producten hebben meegekregen en de sprookjesachtige en schattige uitstraling. In dit artikel bekijken we de sparkling lipgloss en de eyeshadow highlighter waarmee je jezelf van een sprookjesachtige glans kunt voorzien!

Sparkling lipgloss

De sparkling lipgloss is er in totaal in drie verschillende kleuren: 01 Forbidden Apple, 02 Pink Show en 03 Alice’s Hatter. Degene die je op bovenstaande foto ziet is de 02 Pink Show, die een beetje een donkerroze kleurtje heeft. De persfoto’s die Catrice uitstuurde geven een beetje een vertekend beeld van de kleurtjes van de gloss, want daar lijkt de 02 Pink Show meer lichtroze en de 01 Forbidden Apple juist donkerroze.

De huls van de lipgloss ziet er heel leuk uit met op de dop een aantal gekleurde vlindertjes en aan de onderkant de doorschijnende roze kleur van de lipgloss met daarboven wat zwarte vlindertjes. De lipgloss is vrij lang van formaat en bevat 5 milliliter.
Leuk detail is dat in de bovenkant van de dop het Catrice logo is verwerkt.

Op de zijkant van de lipgloss is te lezen dat het een limited edition versie is en dat de gloss een schitterende kleur en intense glans heeft.

De lipgloss opent en sluit prima en wanneer je de dop eraf draait komt de inmiddels bekende sponsapplicator met de aparte vorm tevoorschijn. Ik moet toch nog altijd een beetje wennen aan dit soort langwerpige smalle applicators met een klein knikje in het midden.

Bij sommige vormen van applicators denk ik soms echt hoe krijg ik de gloss hiermee in godsnaam netjes op mijn lippen en zo ook bij deze, maar toch ging dat best makkelijk. De applicator brengt de gloss door de smalle vorm netjes aan, ook in je mondhoeken. De gloss zelf is vrij dun en vloeibaar, heeft een subtiel zoet geurtje en voelt iets plakkerig aan.

Wat ik al een beetje vreesde is dat de kleur eigenlijk transparant is met een tikkeltje roze erdoorheen. Op de swatch zie je er ook wat kleine glittertjes in, wat het dan nog net wat extra’s geeft.

Net als op de swatch is de gloss ook op mijn lippen vrijwel transparant met een kleine roze touch erin. Van de glittertjes zie je op je lippen dan weer niet heel veel terug, wat jammer is. Op zich voelt de gloss best prima aan; hij trekt of prikt gelukkig niet en van echte vieze plakkerigheid heb je vrijwel geen last. Qua glans vind ik het ook een beetje tegenvallen, die is niet heel overweldigend.

Alles bij elkaar genomen vind ik deze gloss vooral qua uiterlijk leuk en misschien zullen vele meiden hem misschien daarom willen hebben en omdat hij limited edition is, maar inhoudelijk is hij niet heel bijzonder. Er zijn denk ik al best veel van dit soort glossjes verkrijgbaar en als er dan een schitterende kleur met intense glans wordt beloofd is het toch een lichte tegenvaller wanneer de gloss meer transparant blijkt te zijn. De prijs van € 3,79 vind ik het daarom toch niet helemaal waard.

By Sjanty vindt dit product:

twijfelachtig……


De Catrice Enter Wonderland sparkling lipgloss is in mei en juni 2011 voor € 3,79 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Eyeshadow highlighter

Dan de eyeshadow highlighter. Dit is een product met een dubbele functie want je kunt het gebruiken als oogschaduw die je oogleden lekker laten sparkelen of als highlighter op je jukbeenderen. Dit product is er in één tint en draagt de naam C01 Fairy Dust, net als de Highlighting Powder.

Zoals je ziet waren er weer aardig wat plakbandjes over het doosje geplakt en toen ik deze er netjes af wilde halen ging natuurlijk meteen het hele etiket op de achterkant mee, grr….

Ook deze eyeshadow highlighter heeft een hele schattige verpakking en is eigenlijk een kleine variant van de highlighting powder.

De eyeshadow highlighter heeft vanuit het doosje gezien een beetje een zilver-gouden kleur en wanneer je hem van dichtbij bekijkt kun je er ook een mooie glans en wat kleine glittertjes in ontdekken.

De eyeshadow highlighter voelt echt heel lekker zacht en aangenaam aan en wanneer ik er een beetje van op mijn arm aanbreng geeft het een prachtige licht gouden glans met mooie subtiele, kleine glittertjes. Wauw!

Deze eyeshadow highlighter is inderdaad prima geschikt om mooi op je oogleden als oogschaduw aan te brengen voor een lekkere shiny en feestelijke look en ook prachtig voor als highlighter op je jukbeenderen of boven je wenkbrauwbot. Echt heel handig dat dit een product is met een multifunctionele werking en dat voor slechts € 2,79!

By Sjanty vindt dit product:

De Catrice Enter Wonderland eyeshadow highlighter is in mei en juni 2011 voor € 2,79 verkrijgbaar bij Kruidvat.

12 reacties op “Catrice Enter Wonderland sparkling lipgloss & eyeshadow highlighter”

Ik vind de lipgloss er best wel leuk uitzien.
Die eyeshadow highlighter zier er ook wel leuk uit, maar is hij niet te grijs voor een highlighter?

@ Nora

Vanuit het doosje gezien lijkt hij inderdaad meer grijs en daarmee een wat vreemde kleur voor een highlighter te hebben, maar op je huid geeft hij echt een mooie licht gouden glans!

Ik vind de collectie leuk, maar vooral vanwege de leuke verpakkingen. De fairy dust klinkt goed, en ik heb al veel over de highlighter powder gelezen, dus die zou ik nog wel willen aanschaffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.