Categorieën
Beauty Make-up

Benefit Finding Mr. Bright kitje

Het Amerikaanse cosmeticamerk Benefit heeft hele leuke, grappige en speelse make-up producten en één daarvan is het Finding Mr. Bright kit. Dit kitje bevat 4 bright en shiny mini’s die je moeten helpen Mr. Bright te vinden!

Het Finding Mr. Bright kit is van de buitenkant paars met oranje en is een geweldig leuk en zeker opvallend item in mijn stash. Om het kitje zit een afschuifbare hoes en wanneer je die er afhaalt kom je bij het kitje. Behalve de leuke, felle kleurtjes is de zijkant van het hoesje voorzien van hartjes en op de zijkant van het kitje vind je doorlopend de tekst Finding Mr. Bright

Op de achterkant van het hoesje vind je wat meer informatie over de items die in het kitje zitten en een plaatje waarop ze zijn afgebeeld.

Wanneer je het kitje openmaakt zie je op het dekseltje Mr. Bright met een handig spiegeltje en in het kitje zelf ligt bovenop een kleine ‘handleiding’.

Zoals je ziet bevat het kitje 4 mini producten en in de handleiding wordt door de ‘The Dating Dr.’ bij ieder product op de bekende, grappige Benefit manier omschreven wat het is en hoe je het gebruikt.

Dan de inhoud van het kitje, dat ziet er echt superschattig en op en top meisjesachtig uit!
Me like very much!

In het kitje vind je de volgende 4 producten:

Girl Meets Pearl: vloeibare highlighter
Posie Tint: lip- en cheek stain
High Beam: vloeibare highlighter
Erase Paste: creamy concealer

Ik zal de producten stuk voor stuk even met je doornemen, te beginnen met de Girl Meets Pearl. Deze bekende highlighter heb ik al meerdere keren in mijn handen gehad, maar het was toch steeds de prijs van maar liefst € 32,90 die me tegenhield. In dit kitje vind je een mini variant van 7,5 milliliter in tube vorm.
Deze highlighter heeft een prachtige shiny roze/gouden toon die je jukbeenderen prachtig oplicht. Wat ook opvalt is de soort bubblegum-achtige geur dat het heeft, mmm!

Het tweede item in het kitje is de Posie Tint, een heel mooi klein flesje van 4 milliliter. De Posie Tint is te gebruiken als stain voor op je lippen en wangen en trekt als het ware in je huid waardoor hij lang blijft zitten en volledig kissproof is!

De Posie Tint geeft niet meteen enorm veel kleur, maar zo kun je ‘m wel mooi opbouwen.

Met een naam als Finding Mr. Bright bevat het kitje vooral shiny producten en dat is ook deze High Beam van 2,5 milliliter.

De High Beam is een mooie lichtroze highlighter en is te gebruiken om sommige delen van je gezicht een mooie subtiele glow te geven en wat meer te laten opvallen.

De Erase Paste concealer heeft de kleur No.2 Medium en komt in een klein schattig potje dat 3,2 gram bevat. Vanuit het potje gezien lijkt de kleur best donker, maar op mijn huid valt dat alles mee.

De concealer is lekker romig en bedekt kleine onzuiverheden en de donkere kringen onder mijn ogen echt heel goed.

Alles bij elkaar genomen vind ik dit echt een onzettend leuk kitje met 4 prachtige producten. Aangezien de producten los best prijzig zijn is het ideaal dat je voor een relatief lage prijs 4 mini varianten krijgt. Natuurlijk blijft € 29,00 best veel geld, maar voor alle producten van Benefit geldt helaas dat je daar wel even voor in de buidel moet tasten.

Pluspunten
Geweldig leuk uitziend kitje
4 leuke mini producten
Bevat leuke en handige handleiding

Minpunt
Voor sommigen misschien de prijs van € 29,00

Het Benefit Finding Mr. Bright kitje is voor 29,00 verkrijgbaar bij Douglas en Sephora.

Q: Wat vind jij van dit Finding Mr. Bright kitje?

11 reacties op “Benefit Finding Mr. Bright kitje”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.