5 tegenvallende producten #1

Binnen beautyblogland zijn er regelmatig hypes rondom make-up en beautyproducten gaande, zoals nu bijvoorbeeld over het Urban Decay Naked 2 palette. Doordat een product zoveel aandacht krijgt schept het automatisch heel veel verwachtingen en is juist de kans alleen maar groter dat het tegenvalt. Binnen mijn stash heb ik ook een aantal producten waar ik best wat van verwachtte en die er veelbelovend uitzagen, maar me helaas toch teleurgesteld hebben.

Passion Lips Lip Tattoos

Het idee is leuk: lip tattoos in 18 verschillende kleurige, glitter en glamour modellen die geschikt zijn voor alle soorten en vormen lippen, 4 tot 8 uur blijven zitten én eenvoudig zijn aan te brengen en te verwijderen. Nou, ik heb het geprobeerd maar ik kreeg het gewoon niet netjes op mijn lippen. Het spul plakte niet goed, liet los in de mondhoeken en toen ik de stukjes die wel op mijn lippen zaten ging verwijderen brandden ze naderhand ontzettend. Nee, doe mij maar gewoon een ouderwets laagje lipgloss of lipstick die je af en toe bij moet werken, geen probleem.

Lush Pow Wow Lip Scrub

Ik had veel goede verhalen gehoord over de lipscrubs van Lush en dus ging ik vol verwachting deze Pow Wow scrub eens proberen. Ik denk dat ik hiermee net de verkeerde scrub te pakken heb gehad, want ik vind deze helemaal niks. Hij is ontzettend vloeibaar en vettig, heeft veel te grote scrubdeeltjes en de geur vind ik ook niet heel smakelijk. Wellicht dat ik Lush met de Bubblegum lipscrub toch eens een herkansing moet geven.

Golden Rose Magnetic Nail Lacquer

Na crackle is een nieuwe trend op nagelgebied magnetische nagellak. Nu was ik al niet heel superenthousiast over de crackle trend, maar ook dit magnetische gebeuren is duidelijk niet aan mij besteed. Ik heb het echt een aantal keer geprobeerd en misschien dat ik het niet helemaal goed heb gedaan, maar het werkte gewoon echt niet. Bij het flesje op de foto hoort nog een klein vierkant magneetje, maar die heb ik inmiddels weggegooid omdat die helemaal gemolestreerd was. Het klinkt heel simpel: je brengt een dikke laag nagellak aan en vervolgens hou je de magneet direct daarna zo’n 4 à 5 seconden op een afstand van 3 mm op je nagel met de gelabelde zijde naar boven. Vanwege de specifieke samenstelling van de magneetnagellak moet er binnen enkele seconden een uniek design op je nagels worden gecreëerd, maar het enige dat mij gebeurde was dat er happen uit mijn nagellak waren en dit allemaal op de magneet zat. Geen succes dus.

Sephora oogschaduw

Toen ik zo’n 2 jaar geleden in Frankrijk een Sephora oogschaduw quattro kocht en ‘m bij thuiskomst ging gebruiken was ik al aardig gedesillusioneerd, maar desondanks ben ik afgelopen september bij het V&D Prijzencircus toch weer in de fout gegaan. Ik zag deze twee prachtige oogschaduw mono’s liggen en hoewel ik wíst dat ze niet heel goed gepigmenteerd zijn en er bijna niet mee te werken is nam ik ze toch mee.

Je raadt het al, nu liggen ze ongebruikt in mijn stash. Zo zonde, want ze zien er zo veelbelovend uit en met een prijs van € 12,80 zou je er toch wel meer van mogen verwachten.

Sally Hansen Insta-Dri Anti-Chip Top Coat

De Insta-Dri Anti-Chip Top Coat van Sally Hansen heb ik alweer een tijdje geleden gereviewd en belooft je nagellak 30 seconden droog te laten zijn zodat je binnen no time je handen weer kunt gebruiken. Verder moet het je nagels een mooie, blijvende glans geven en zorgen dat deze lang houdt zonder snel te chippen en af te bladderen. Aanvankelijk was ik best enthousiast, wat in de review ook te lezen is, maar niet lang daarna is dit helaas een beetje veranderd. De laatste paar keer dat ik deze topcoat over mijn nagellak aanbracht ging deze helemaal ophopen en plakken en leek het wel of mijn nagellak juist sneller ging chippen. De € 8,99 vind ik hem nu dan ook echt niet meer waard.

 Q: Welke make-up en/of beautyproducten vind jij echt tegenvallen?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

Comments

 1. Jammer van die producten zeg! Ik heb eigenlijk niet echt hypes waar ik echt niks aan vind volgens mij. Alleen het Catrice London Palette misschien, ik vind de andere drie palettes heel mooi, maar met het London palette heeft Catrice de plank toch wel mis geslagen volgens mij, bij mijn zijn alle kleuren namelijk precies hetzelfde op het ooglid..

 2. Wat zonde van de producten! Mijn tegenvaller op het moment is Yves Rocher shapoo, tegen vet haar. Je haar word er echt stug en lelijk van!

 3. Ik heb een tijdje geleden L’oreal tru match foundation gekocht. Eindelijk had ik de perfecte kleur gevonden, en voor 15,95 verwachtte ik er ook veel van.. Maar helaas, sowieso is de foundation heel dun (wat mij niet aanspreekt) en Na hooguit een uur begint de foundation op mijn gezicht korrelig te worden, en op een of andere manier laat het een soort velletjes achter, alsof je huid aan het vervellen is… Ook een primer werkt niet… Zonde van de 16 euro dus!

 4. Ik vind de Sephora oogschaduws ook verschrikkelijk. Ik heb er zelfs al uitslag van gekregen op m’n ogen. Echt troep! De Bubblegum lipscrub is wel ontzettend fijn, die kan ik je echt aanraden.

 5. Wat jammer weer hé! Die lipscrub viel mij ook erg tegen, ook de oogschaduws van sephora zijn minder.

 6. Ik heb ook één oogschaduw van Sephora en die gebruik ik nooit. Ze zien er prachtig uit, maar er komt hoogstens een beetje glitter vanaf, verschrikkelijk!

 7. Leuk dat je dit post, niet alles kan goed zijn, en het is toch heel handig en goed om te weten welke producten je tegevallen en waarom :).

 8. Ik vind het altijd zo jammer dat producten waarvan je meer had verwacht opeens zo tegenvallen. Zelf heb ik op dit moment niet echt zo’n product, maar heb t wel vaak genoeg gehad.

 9. Balen dat ze je tegen vallen!
  Die LUSH lipscrub ziet er inderdaad heel erg apart uit?!

 10. wat jammer dat de producten zo tegenvallen!
  mijn pow wow scrub ziet er heel anders uit dan die van jouw.. helemaal niet zo vloeibaar en vettig eignelijk..

  De catrice photo finish foundation en de sleek pout polishes vallen mij enorm tegen.

 11. De mono oogschaduws van Sephora zijn mij inderdaad ook erg tegenvallen. Net als de BBcream van Garnier.

 12. De nagellak van Sephora valt mij ontzettend tegen, essence is zelfs beter!
  En de Gosh natural touch foundation, daar krijg ik puistjes en irritaties van…

 13. Wat leuk dat je een artikel maakt over wat je niet goed bevalt! Ik vind de nagellak van de Pieces echt heel slecht..

 14. Echt zonde, maarja iedereen kan het overkomen!

 15. Ooh wat jammer 🙁 x

 16. Jammer dat die liptattoo zo tegenvalt, die wou ik ook graag eens proberen!

  Ik ben overgestapt naar wordpress, zou je me weer willen volgen (als je dit nog niet deed)

  Liefs Tineke van http://mysupersweetlife.wordpress.com

 17. De BB-cream van Garnier is mij heel erg tegengevallen!

 18. Ik heb eigenlijk nog nooit een heel erge beauty miskoop gehad, en ik moet ook maar eens bubblegum lipscrub kopen.

 19. jammer van de oogschaduws, ze zien er zo mooi uit!

 20. Tegenvallende producten bljf je altijd houden natuurlijk. Wel een goed artikel dat je dat ook aangeeft 🙂

 21. Heel jammer van de Sephora oogschaduw, ze leken mij zo mooi! 🙁 xoxo

 22. Ik heb geen van deze producten, maar nu weet ik in elk geval dat ik ze, al zou ik het willen, ook beter niet kan kopen 🙂

 23. Iekk die pow wow lipscrub ziet er idd niet smakelijk uit, mijn bubblegum ziet er veel beter uit en is idd helemaal niet vloeibaar

 24. Patience zegt

  Ik heb zelf diverse magnetische lakjes, en sommige zijn beter dan andere. Die van Golden Rose heb ik niet, maar bij de anderen die ik heb, kun je beter eerst een dunne laag aanbrengen als basis, om dan nogmaals een dun laagje aan te brengen en dan direct de magneet er boven te houden. Dat geeft het beste resultaat.Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.