Categorieën
Beauty Nagels

Swatches van nog 6 nieuwe Catrice lakjes!

Inmiddels heb ik je in de afgelopen week alweer 10 nieuwe Catrice lakjes laten zien en vandaag heb ik er nog weer eens 6! Vier hiervan zijn echt helemaal nieuw en twee ervan zijn even weggeweest maar weer teruggekomen, deze waren de afgelopen maanden voor zover ik weet namelijk niet in het Catrice schap te ontdekken.

De vier spiksplinternieuwe lakjes uit de nieuwe collectie die ik vandaag voor je geswatched heb zijn: 740 King Of Greens, 810 ACid/DC, 820 Pimp My Shrimp en 850 Aretha’s R-E-S-P-I-N-K. Twee lakjes die terug zijn van geweest zijn de 240 Sold Out For Ever en 350 Hip Queens Wear Blue Jeans! Deze lakjes zijn niet voorzien van het nieuwe, brede kwastje maar hebben nog de oudere, wat dunnere variant.

De nieuwe kleurtjes zijn lekker fel en opvallend en mooie aanwinsten voor het Catrice Ultimate Nail Lacquers assortiment. De twee teruggekeerde lakjes 240 Sold Out For Ever en 350 Hip Queens Wear Blue Jeans! zijn daarentegen wat meer ingetogen en minder fel van kleur.

240 Sold Out For Ever is een heel mooi mintgroen-achtig kleurtje met hele kleine zilveren glittertjes en een lichte glans. Het lakje heeft geen creamy maar een wat minder dikke substantie en dekt prima met twee laagjes.

350 Hip Queens Wear Blue Jeans! is een lakje dat in eerste instantie een simpel donkerblauw creamy lijkt maar daarnaast ook heel veel kleine blauwe glittertjes in zich heeft, wat hem net wat bijzonderder maakt. Helaas moet ik zeggen dat ik dit lakje niet zo heel fijn vind lakken, hij is namelijk nogal sheer en waterig.

740 Kings of Greens is een mooi groen lakje met een licht metallic finish en met heel subtiele shimmertjes. Dit lakje is prima dekkend met twee laagjes.

810 ACid/DC is wat mij betreft een redelijk vernieuwend kleurtje te noemen. Voor dit lakje zijn twee laagjes voldoende en het heeft een beetje een metallic glans. Ik ben zelf niet heel erg fan van dit soort kleurtjes, maar ik kan me voorstellen dat er meiden zijn die dit een erg leuk lakje vinden!

820 Pimp My Shrimp is een prachtig koraaloranje lakje met een hele mooie creamy finish. Ik vind dit lakje heel fijn lakken en heeft aan twee laagjes voldoende.

Ik dacht dat 850 Aretha’s R-E-S-P-I-N-K een beetje een standaard roze lakje zou zijn maar eenmaal op de nagels vind ik ‘m toch wel errug mooi! Het heeft een beetje een fuchsia-achtig kleurtje en valt lekker op!

De nieuwe Catrice lakjes zijn voor € 2,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Welk van bovenstaande lakjes is/zijn jouw favoriet?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

23 reacties op “Swatches van nog 6 nieuwe Catrice lakjes!”

Aretha’s R-E-S-P-I-N-K (wat een pokkenaam ;)), Pimp my Shrimp en King of Greens liggen in mijn lade te wachten,.. Na het zien van de swatches hoop ik zelf zo snel mogelijk tijd te hebben om te gaan lakken want wat zijn de kleuren mooi!!!!

Mooie lakjes! Maar ik heb gisteren ook Sold Out Forever gekocht, maar is het wel precies dezelfde kleur als de vorige Sold Out Forever? Want mijne is echt héél licht van kleur, en op allerlei foto’s op internet lijkt ‘ie wat donkerder en meer mintgroen, die van mij is heel lichtblauw ofzo… ?

Ik heb net zelf Sold Out For Ever gekocht. Ik ben tevreden over dit lakje en nog een reden waarom ik hem gekocht heb: het is een replica van een Chanel lakje dat nu uitverkocht is! Ik vond het zo mooi dat ik het gewoon moest kopen! Die felroze lijkt me ook wel leuk… Xjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.