Categorieën
Win!

Win! Skechers Tone-ups Fitness Flex sportschoenen t.w.v. € 69,95!

Gisteren schreef ik over de nieuwe Skechers Tone-ups Fitness Flex sportschoenen die ik heb getest en verklapte ik al dat ik deze week in samenwerking met Skechers een paar zou gaan weggeven. Omdat ik echt heel enthousiast over deze bijzondere sportschoen ben wil ik een van mijn lezeressen er ook graag kennis mee laten maken!

Wat moet je doen om kans te maken op dit paar Skechers Tone-ups Fitness Flex sportschoenen ter waarde van € 69,95?

  • Laat onder deze winactie een berichtje achter dat je graag kans wilt maken op deze Skechers Tone-ups Fitness Flex sportschoenen en vermeld hierbij ook even je schoenmaat
  • Like zowel de Skechers als de By Sjanty Facebook pagina

Meedoen kan tot woensdag 18 januari 2012, die dag zal er een gelukkige winnares gekozen worden!

Deze winactie is afgelopen. De winnares heeft inmiddels bericht ontvangen!

62 reacties op “Win! Skechers Tone-ups Fitness Flex sportschoenen t.w.v. € 69,95!”

Ik doe graag mee, ben veel aangekomen door zwangerschap en na de bevalling zal ik toch ff flink moeten doorbijten. Sketchers zouden dus wel van pas komen 🙂 Ik heb maat 39.

Ik volg jullie beiden nu op facebook.

2010 begonnen met afvallen 16 kilo 🙂 (sporten, hardlopen en aanpassing van voeding) in juni 2011 geopereerd en daarna 4/5 maanden niet mogen sporten dus nu weer 8 kilo aangekomen 😕 en er moeten er 10 af dus jullie begrijpen het wel er is werk aan de winkel en met de Skechers Tone-ups Fitness Flex sportschoenen hoop ik dat dit net iets sneller gaat en ze staan nog leuk onder sportkleding ook 🙂

Dus Like zowel de Skechers als de By Sjanty Facebook pagina en maak graag kans (maat 39)

Groetjes Ilse

Deze zou ik echt graag willen 🙂 vorig jaar ben ik ein-de-lijk netjes gaan sporten, maar goede schoenen heb ik nog steeds niet! En ik weet dat het eigenlijk heel belangrijk is om blessures te voorkomen.
Ik volgde de By Sjanty pagina natuurlijk al, nu ook die van Skechers.

Hihi, ideaal! Mijn fantastisch hondje heeft er gisteren niks beter op gevonden dan mijn ene sportschoen kapot te bijten. Tamelijk stormweertje hier in België, bij jullie ook?

Alleszins, véél succes!

Dit zou een goede manier zijn om me weer aan het sporten te helpen. Nu denk ik steeds van nee ik doe het morgen wel. Met die schoenen moet ik natuurlijk meteen wel gaan sporten. Er moeten gewoon wat kilo’s af, want ik begin me niet meer fijn te voelen in mijn eigen lichaam.
Ik heb de FB’s geliked (Lara B)

Ik zou graag meedoen want ik heb echt nieuwe sportschoenen nodig om te gaan fitnessen! Nu doe ik nog steeds mijn dansschoenen aan maar die zijn eigenlijk kapot 🙁
Ik heb schoenmaat 39.
Ik heb jullie facebookpagina’s geliked (:
liefs,

Kan ik meedoen als ik geen facebook heb? Want ik zou erg graag een paar nieuwe sportschoenen hebben!
Als het kan, ik heb maat 39..
Xx

Wooow, die zouden echt onwijs goed uitkomen! Ik heb voor thuis twee fitnesapparaten gekocht & eigenlijk geen sportschoenen dus momenteel sport ik op blote voeten. Die schoenen zouden dus enorm goed uitkomen.
Ik heb maat 39.

(Ow, en ik volg natuurlijk)

Liefs,
Denise

Woehh! Wat gaaaaf!! Ik doe gewoon lekker mee met deze winactie :-), Ik loop gemiddeld drie keer in de week hard en moet tussendoor verplicht een dag rust nemen, maar met deze schoenen zou ik gewoon heerlijk kunnen wandelen buiten als extra workout!
Mijn schoenmaat is 40, succes met het kiezen van een winnares! 🙂

Oeh wauw, ik ben al een tijdje opzoek naar sportschoenen maar kom er toch steeds niet aan toe om ze te kopen. En ze zijn echt mooi met dat roze, dus ik doe zeker mee! Heb allebei de pagina’s geliked op FB!

Ik doe graag mee!
Want ik wil toch wel wat meer gaan sporten, dus deze zullen dan goed uitkomen!
Ik like je op facebook en skechers ook!

Liefs,
Charlotte met maatje 41

Ik doe graag mee met deze winactie. Mijn goede voornemen voor dit jaar is om meer te gaan sporten (lekker origineel :P), maar deze schoenen zouden echt het duwtje in mijn rug zijn. De kleur is perfect voor mij. Mijn schoenmaat is 37.

Ik ben heel veel aangekomen door medicijnen, dertig kilo. Ik ben al afgevallen geweest maar vorig jaar is het er terug bijgekomen, ik zou dus wel zo een paar schoenen kunnen gebruiken om te sporten he !! IK weet niet af je dat nu al moet weten maar ik heb een maatje 39 en nu duimen maar…

Ik zou deze heel graag willen winnen, probeer af te vallen, maar het lukt niet erg goed.
Ik wou beginnen met een aboonement bij de sportschool, maar heb nog geen goede schoenen, dus dit zou erg handig uitkomen :mrgreen:
Mijn maat is 37

Wat een super actie zeg! 🙂
Ik deed vroeger heeeeeel veel aan sport. 😀
Helaas door omstandigheden moest ik stoppen met sporten. 😥
Kort geleden heb ik te horen gekregen dat ik weer mag beginnen met sporten.
Nieuwe sportschoenen komen hierbij natuurlijk van pas!!! :mrgreen:
Ik heb maat 38. 🙂

Ik volgde je al.. Ik volg nu ook Skechers. 🙂

Ik zei het gister al, ik ben nu overtuigd en wil ze ook graag hebben!! Dus ik doe zeker een poging om te winnen! Mijn schoenmaat is 44 en ik heb beide FB pagina’s geliked. Mijn FB naam is linda brouwers.

Ik heb ze allebei geliked, ik heb schoen maat 39
en ik wil heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag winnen 😉
Ik ben echt onwijs toe aan nieuwe sportschoenen (mag wel na 5 jaar toch?)
ik vind goede sportschoenen vaak te duur en dan denk ik mijn oude kunnen nog wel
even mee maar ik ben 9 januari jarig en krijg een mooie sportoutfit en daar staan
deze schoenen wel heel erg mooi onder dan ben ik helemaal in het nieuw en kan ik
er weer even tegenaan!! goede motivatie op door te blijven sporten 😉
fijn weekend alvast!!
liefs patries

ik doe graag mee omdat ik niet van hardlopen hou maar wel van wandelen zou dit voor mij de perfecte schoenen zijn waar ik lekker mee aan de wandel kan gaan.
mijn maat is 42

Inmiddels zonder sporten 10 kilo afgevallen maar er moeten er nog 10 en dan zal ik echt noeten gaan sporten. Deze schoenen zijn ideaal om daarmee te beginnen. Maat 38

Wauw! Wat een prachtige winactie ik doe zeker mee. 😀
Dan weet ik zeker dat ik terug ga beginen lopen. 🙂
Mijn schoenmaat is maat 37.
En ik heb beide facebook pagina’s geliked. (Elke Vergauwen)

Liefs Elke

Ik zou gewoon graag verder willen met hardlopen alleen met mijn huidige gymschoenen gaat het niet zo goed dus ben ik ermee gestopt. Ik durf niet echte sportschoenen te vragen aan mijn ouders omdat we het niet zo breed hebben. Ik heb maart 38. (:

Ik heb beide pagina’s geliked. 😀
Goede hardloopschoenen zijn echt superhandig, zeker nu ik er dit jaar weer verder mee wil gaan.
Ik heb maat 39. Leuke facebookpagina trouwens! Had ‘m eerder nog niet gezien.

Liefs, Linda

Wauwie! Ik doe nu aan hardlopen als verlengde van mijn therapie. Buiten zijn is immers goed tegen een depressie. En hardlopen is ook goed ertegen, omdat je je hartslag verhoogd, wat weer een stofje aanmaakt waardoor je je beter voelt.
Maar goed, ik wil met het hardlopen ook mijn lichaam verbeteren. Ik heb er al bijna 10 kilo afgewerkt (startte op 81 kilo) Maar er mag nog iets meer af, en wat strakker. Met deze schoenen kan dat perfect!
Dan kan ik mijn goede voornemen in ieder geval laten uitkomen met een maatje 38 Skechers tone ups aan m’n voetjes.

Aa ik kwam via Google hier, ik zocht reviews over deze schoenen want ik spaar ervoor. Ik ben nog maar 17 en heb overgewicht door depressies. Ik ben sinds kort begonnen met hardlopen alleen met mijn moeder’s schoenen. Ik zou dus graag mijn eigen schoenen willen hebben! En niet geschoten is altijd mis. Ik heb maat 40 en heb allebei de FB geliked. 🙂

Wat en leuke actie! Ik zou ze ook heel goed kunnen gebruiken, ik ga best vaak joggen, maar goeie schoenen zijn dan wel handig 😉
Ik likede jouw pagina al op FB en nu ook die van skechers; maaike van tartwijk
Mijn schoenmaat is 38 🙂

Ik doe mee want ik kan de schoenen goed gebruiken. Ik ben vaak ziek en dat is mede doordat ik een slechte conditie en niet echt egzond bezig ben dus probeer ik nu gezonder te eten en meer te sporten en dan helpen de schoenen ook wel.

Wauw ik doe heel graag mee aan deze leuke actie!
Ik ben weer begonnen met hardlopen en deze beauty’s kan ik daar goed bij gebruiken :mrgreen:

xoxo

Ik ren en loop graag lachend elk seizoen met schoenen van “Skechers”, die zo zeldzaam prettig zitten, dat ik niet aan zitten denk, maar uren kan genieten van hardlopen en wandelen. Als met nieuwe voeten in een nieuw seizoen!!

Ik doe ook weer mee!!
Mooie aanvulling op de Shape-Ups die ik al heb 😀 .

Wat zal ik er strak uit komen zien als ik de Tone-Ups mag winnen :mrgreen: .

Ohh super leuk deze actie. Kan ik gelijk wat aan die 5 kilootjes te veel doen. 😳 . Ik loop rond op maat 38. 🙂 Ik like beide facebook pagina’s.

Wat heb ik al vaak staan twijfelen bij Skechers fitness schoenen! Naast dat ze zalig lopen (ik loop er al bijna een marathon op in de winkel) vind ik ze er ook nog eens gaaf uitzien! Mijn arme scapinoschoentjes hebben het na 4 jaar toch echt begeven, dus had eigenlijk al besloten ze dan toch eindelijk te kopen in het nieuwe jaar. Zie ik in 1 keer deze winactie! Wie niet waagt wie niet wint, dus ik doe graag mee. Met deze Skechers sportschoenen in maat 40 zal ik er in ieder geval flitsend uitzien in de sportschool!

Ik doe mee aan de winactie! Ik heb maat 38 en de reden waarom ik meedoe is omdat ik al sinds oktober 2010 klachten aan mijn knie heb die zich blijven voortdoen. Artsen zijn nu tot de conclusie gekomen dat mijn beenspieren gewoon héél erg aangesterkt moeten worden en als dit niet mocht helpen moeten er operaties aan te pas komen..
Je snapt natuurlijk wel dat ik liever de operaties mijd (+ de naalden die daarbij komen kijken 😉 ). Het probleem echter is dat ik nu al een halfjaar bezig ben met ‘spieren kweken’ en het maar niet wil vlotten.. Mijn ‘sportleven’ lijdt hier erg onder en dat vind ik erg jammer omdat ik altijd erg sportief ben geweest..
Ik heb de pagina’s geliked 😀
xx

Alleen maar positieve reacties over deze schoenen gelezen,
Waardoor het nu hoog tijd wordt dat ik het nu zelf ga beleven.

Want verslaafd aan alle lekkere dingen zoals patat met een broordje kroket
HELP mijn lichaam is straks modder vet!

Maar mijn oude schoenen zijn al helemaal versleten,
Waardoor ik het afvallen helemaal wel kan vergeten.

Daarom kan ik nu alleen nog maar hopen
Dat ik op jou straks mag gaan lopen.

Naar mijn werk, winkelen of tijdens het sporten trek ik jou aan
Zodat de kilos er snel af zullen gaan.

Ook mijn voeten willen wel eens verwend worden door jou
Dus kom maar op met die schoenen en gauw!

Maat: 40

Ziezo, ik like beide pagina’s en ben verliefd op Skechers!! 😀 😀 😀
deze sportvrouw in spé (goede voornemen voor 2012) is nog op zoek naar een goed paar sportschoenen en zou deze Skechers Tone-ups Fitness Flex graag willen uitproberen!!! In een maatje 38 graag!!! 🙂

Ooooo ik doe heel graag mee!
Ik heb je pagina al een tijd geleden geliked en nu die van Sketchers ook, onder Tessa Peeters.
Mijn schoenmaat is 38/39

Zou ze ECHT graag willen winnen, ik loop sinds kort hard en dit zou een perfecte aanvulling zijn 🙂

mijn voeten schreeuwen om nieuwe sportschoenen!! ik ben weer 3 keer in de week aan het sporten
en heb nu echt nieuwe nodig na 5 jaar dezelfde schoenen te gebruiken 😉
ik heb maat 39..
ze passen ook mooi bij mijn nieuwe outfit 🙂
gr patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.