Categorieën
Win!

FM Mother’s Day giveaway – Win een hannah Xperience!

Aanstaande zondag 11 mei is het dé dag waarop we alle moeders lekker in het zonnetje gaan zetten en haar laten zien hoe gek we op haar zijn. Mocht je nog geen idee hebben waar je mams mee gaat verrassen, geen nood, want één van onze lezeressen geven we de kans haar moeder te verwennen met een hannah Xperience!

FM Mother's Day giveaway - Win een hannah Xperience!DE HANNAH XPERIENCE
Tijdens de anderhalf uur durende Xperience word je door de hannah huidcoach getrakteerd op een effectieve behandeling en persoonlijk productadvies met huidverbetering als resultaat. De doelstelling van de hannah Xperience is je bewust te maken van je huid en te laten ervaren wat echte huidverbetering is door middel van de hannah technieken en producten.

De behandeling start met een uitgebreide huidanalyse waarbij de conditie van je huid gemeten wordt op vocht- en vetgehalte, pH-waarde en optioneel melanine- en erytheemwaarde (pigment en irritatie). Vervolgens zullen alle stappen van het hannah-systeem worden doorlopen met producten die speciaal voor je huid geselecteerd zijn: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen.

Het gebruik van de hannah producten thuis om deze behandeling te ondersteunen, is een essentieel onderdeel van de hannah Xperience. Na afloop van de behandeling zul je ook een passende reiniging, lotion en crème voor thuis meekrijgen.

hannah Xperience!WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN OM DE HANNAH XPERIENCE?
– Like de hannah en Femme Magazine Facebookpagina
– Geef antwoord op de vraag: Hoeveel vragen staan er in de hannah huidcoach App?
Tip: je kunt de app downloaden in de Appstore onder HannahApp en in Google Play onder Huidcoach

Meedoen kan tot en met a.s. donderdag 8 mei, de gelukkige winnares krijgt per e-mail bericht!

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN, DE WINNARES HEEFT INMIDDELS BERICHT ONTVANGEN!

14 reacties op “FM Mother’s Day giveaway – Win een hannah Xperience!”

Er staan zevenentwintig vragen in de app…ik heb het opgezocht :$ Sorry!
Van de weinige dingen die mama voor zichzelf koopt is huidverzorging het grootste gat waar het naartoe gaat (ze verdiend het absoluut aangezien ze ons ook veel te veel geeft) maar het lijken altijd we producten zijn die haar een beetje zijn aangesmeerd…niet per sé afgestemd op wat haar huid nodig heeft. Daarom denk ik dat àls ik dit zou winnen, ze eindelijk een keer producten kan verkrijgen die echt het beste uit haar huid halen. Ik vind namelijk wel dat haar huid op zich mooi is en/maar dat zoiets het wel erg kan versterken. Ik wil gewoon erg graag haar moederzorgen iets minder maken als het kan!
Sorry voor het lange verhaal :$ Ik denk ècht dat dit een heel fijn cadeau zou zijn.

Liefs,
Linde

Super actie zeg! Ik doe mee. Ik heb de app bekeken en kom uit op 32 vragen. Verder volg ik jullie FB al en heb die van Hannah ook geliked.

Super App! Ik heb hem al een tijdje en ben zelf helemaal fan van Hannah! Ik zou mijn moeder hier graag mee verwennen. Er staan al 32 vragen op 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.