Categorieën
Food & health Gezond eten Gezond leven

Vita CoCo

Nou laat die zomer maar komen, redacteur Daphne heeft de heerlijke drankjes van Vita Coco mogen ontvangen. En om het in één woord te mogen beschrijven WAUW, het zijn heerlijke en verfrissende drankjes waarmee je ideaal kunt afkoelen na een lange zomerdag. 

DSC00834

Een lekker drankje met minimale calorieën, beter kunnen we het niet maken.  We proberen allemaal ons lijf gezonder te maken en willen daarom ook zo gezond mogelijk eten en drinken. Vita Coco kan je hierbij helpen, heerlijk natuurlijk kokoswater met verschillende smaakmogelijkheden. De schattige pakjes zijn gevuld met natuurlijk kokosnootwater aangevuld met wat kokosnootpuree en Vitamine C.  Er zijn absoluut geen suikers aan toegevoegd, dus WinWin ladies nog een extra reden om te genieten van Vita Coco. Dus ga lekker achterover liggen en geniet lekker in het zonnetje van deze heerlijke smaken kokoswater.

Natural Coconut Water

De originele variant met een lichte smaak van kokos. Dit drankje is zeer geschikt om te gebruiken als sportdrank. Heb jij er misschien moeite mee om jezelf genoeg te hydrateren  tijdens de workout? Dan is dit ideaal voor jouw?

60 kcal per pakje

step0003

 

Natural Coconut Water with pineapple

Dit is zeker een favoriet! In de zomer krijgen we geen genoeg van de heerlijke ananassen, je krijgt ook gewoon al een ultiem zomergevoel wanneer je ook maar iets met pineapple ziet. Of er nu slices op de barbecue liggen of een heerlijke fruitsalade, ananas brengt de zomer gelijk mee. Dit sapje heeft een basis van kokoswater met een mix van puree van ananas en kokosnoot. Hiermee waan je jezelf gelijk genietend op een Bounty eiland.

82 kcal per pakje

step0004

Natural Coconut Water Lemonade

Dit is kokoswater maar dan net iets zoeter. Een lekkere limonade maar dan zonder die bergen met suikerklontjes. Kokoswater heeft van zichzelf al een zoetere smaak maar door de citroenpuree wordt het een echte limonade. Zeker voor de kleintjes is dit een perfecte vervanger van frisdranken. Zelfs Kourtney Kardashian gebruikt het voor die van haar.

95 kcal per pakje

step0002

Het lekkerste is om het kokoswater ijskoud te drinken. Wat nog een leuke tip is; om ijsblokjes te maken van kokoswater. Dit is bijvoorbeeld lekker met de smaak ananas, zo kun je aan een grote kan water een heerlijke smaak geven van fris kokoswater.

Q: Kende jullie Vita Coco al? 

5 reacties op “Vita CoCo”

hai,
VitaCoCo is verkrijgbaar bij de meeste supermarkten. Ook kun je het bij
veel natuurwinkels kopen.

Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.