Categorieën
Win!

WIN! 6x setje met Kneipp Patchouli Douche en Bodylotion

Soms is er niets lekkerder dan ’s avonds na je werk of een lange dag school lekker onder een warme douche te stappen en de badkamer om te toveren in een kleine spa. Als dat voor jou inmiddels alweer véél te lang geleden is hebben we vandaag een giveaway die helemaal in jouw straatje ligt, want we geven 6x een setje met daarin een heerlijke Kneipp Patchouli douchegel en bodylotion weg!

In het FM Beauty News van afgelopen weekend vertelden we jullie al dat Kneipp onlangs een heerlijke bodylotion aan haar patchouli assortiment heeft toegevoegd en graag laten we 6 van jullie kennismaken met deze nieuwe bodylotion én de Patchouli douchegel.

Kneipp-winHOE DOE JE MEE?
Om kans te maken op 1 van de 6 setjes met daarin een Kneipp Patchouli bodylotion en douchegel is het enige wat je hoeft te doen even de Kneipp Facebookpagina en Femme Magazine Facebookpagina liken! Oja, laat hier onder het artikel ook even een berichtje achter dat je meedoet!

Succes, de 6 winnaressen krijgen vrijdag 4 april per e-mail bericht!

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN, DE WINNARESSEN HEBBEN BERICHT GEHAD!

34 reacties op “WIN! 6x setje met Kneipp Patchouli Douche en Bodylotion”

Ja dat is zeer welkom, heerlijk lekker lang douchen met zulke heerlijke geuren! Nu blijf ik waarschijnlijk nog langer in de badkamer hangen!

Ik vind alle Kneipp producten heerlijk maar ik heb wel mijn voorkeuren. Zo gebruik ik graag de Amandeldouchecréme met bijbehorende olie. Patchouli is een vanille-achtige geur en heerlijk om te ruiken maar zeker om te gebruiken.

dit is wel zo een heerlijk geurende actie en ik doe ook heel graag mee aan deze geurende winactie…ik volgde Femme magazine en Kneipp al langere tijd via facebook …

Groetjes Petra

waaauw! ik ben echt heel benieuwd na deze lijn! Natuurlijk doe ik mee, de verpakking ziet er alleen al veel belovend uit! hihi! Vind het altijd heerlijk na een dag hard werken, relaxen in de badkamer met kneipp!! Ultieme ontspanning! I LOVE IT

Ik doe graag mee. Mijn moeder gebruikt al jaren kneip kan ik me nog goed herinneren ze gebruikte het vroeger al en ik stiekem ook want ik mocht het nooit gebruiken. Heerlijk !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.