Categorieën
Beauty Make-up

3 nieuwe naturel paletjes Catrice & Essence

Als je als make-up merk niet buiten de boot wil vallen móet je een nude palette in de schappen hebben liggen, anders heb je grote kans dat we er voorbij lopen. Nude is het nieuwe smokey en omdat we niet allemaal de mogelijkheid hebben om Naked 1, 2 en 3 aan onze stash toe te voegen gaan we maar wat graag op zoek naar goedkopere varianten. En die zijn er genoeg, kijk maar mee naar 3 nieuwe naturel paletjes van Catrice en Essence! 

IMG_1908Laten we beginnen met 2 nieuwe paletjes van Catrice, het Absolute Eye Colour Quattro 100 F’rosen Yoghurt (€ 4,59) en Absolute Bright 001 Candy Warhol (€ 4,99). F’rosen Yoghurt is een paletje met 4 bij elkaar matchende kleurtjes waarmee je mooie complete looks kunt maken.

De pigmentatie van deze quattro’s wil nog weleens wat wisselen, maar 100 F’rosen Yoghurt komt op zich prima uit de test. De oogschaduws geven een mooie hoeveelheid kleur af (alleen de chocoladebruine iets minder) en drie van de vier laten een glanzende, shimmery finish zien.

Het Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette lag al een tijdje in de winkels, maar afgelopen februari is hier de Absolute Bright 010 Candy Warhol aan toegevoegd. Absolute Bright is een paletje met 6 frisse pastel oogschaduwkleuren die ideaal zijn voor het lenteseizoen.

De persfoto van het Absolute Bright paletje liet vrij knallende kleuren zien, maar in werkelijkheid blijken deze iets minder fel te zijn. Op zich geen probleem, maar doordat ze zo licht zijn hebben de oogschaduws meerdere laagjes nodig om goed zichtbaar te zijn. Mocht je daar niet zo’n probleem van maken is het op zich een prima paletje met mooie pastelkleurtjes waarin de neutrale kleurtjes gecompenseerd worden met een behoorlijk shimmery en shiny finish.

Dan heeft ook Essence nog een nieuw naturel paletje in het schap liggen: de All about nude eyeshadow 001 Nude (€ 3,59). De oogschaduws uit het All about nude beloven volgens Essence een zachte textuur met glanzende en metallic finishes.

Je ziet het al aan de swatches: de pigmentatie van de Essence All about nude oogschaduws is dik in orde. De kleuren zijn mooi gepigmenteerd, glanzend en shimmery en ideaal voor het creëren van verschillende naturel looks. Dikke like!

Deze nieuwe Catrice en Essence paletjes zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Q: Welk van deze 3 nieuwe paletjes spreekt jou het meeste aan? Heb je ze zelf misschien ook al uitgeprobeerd?

6 reacties op “3 nieuwe naturel paletjes Catrice & Essence”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.