Categorieën
Win!

Winactie – The Mortal Instruments: City of Bones

Door Alette – Gisteren konden jullie lezen over de film The Mortal Instruments: City of Bones. Vandaag heb ik leuk nieuws voor jullie: namens Entertainment One Benelux en Bysjanty mag ik een winactie presenteren waarbij je kaartjes voor de film kunt winnen!

Ben jij ook enthousiast geworden over deze spannende en stoere film en wil je hier graag samen met je vriendje/beste vriendin/moeder naartoe? Dat kan! Bysjanty geeft namelijk vier maal twee vrijkaartjes weg!

Wat moet je doen om kans te maken op de kaartjes?

– Like de facebookpagina van Bysjanty.
– Laat in een reactie weten waarom je graag kans maakt op twee vrijkaartjes voor deze film. Gebruik je creativiteit!

Samen met Chantal zal ik de vier origineelste reacties belonen met twee vrijkaartjes voor The Mortal Instruments: City of Bones. De winactie eindigt woensdag 28 augustus, maar de film draait nu al in de bioscopen! Zorg dat je een geldig e-mailadres hebt ingevuld, want de winnaressen krijgen een e-mail in hun inbox.

Liefs, Alette

  – Alette schrijft eens per week voor By Sjanty en daarnaast dagelijks op blissfulbeauty.nl –

12 reacties op “Winactie – The Mortal Instruments: City of Bones”

Wil ontzettend graag met mijn zoon gaan. Heb dik 1,5 plat gelegen. Werd misselijk bij zitten en staan weet nu dat het door wifi komt. Wifi uit en ik kan alles weer. Uitje met zoon geweldig

Ik hou ontzettend veel van films, je kan mij er niet mee straffen! 😉
Het enige nadeel is, als je altijd naar de cinema gaat komt dit duur na een tijdje, ook al heb je een studentenkaart ^^
Dus dat is al een reden waarom ik naar de film wil gaan kijken, maar ook omdat ik de trailer gezien heb, en de film mij daarom echt aanspreekt! 😀

Graag doe ik mee met deze winactie. Ben erg benieuwd naar deze film want heb er al veel over gehoord. Verder zou ik graag voor school begint nog iets leuks doen met mijn vriend en ik denk dat hij deze film ook gaaf vindt. Bovendien is hij ook jarig binnenkort en we zijn al een tijdje niet samen op stap geweest. Reden voor een uitje dus 😉

Wat een leuke winactie! Ik zou graag mijn vriend meenemen naar deze film aangezien hij bijna jarig is (11 september), vooraf een etentje en dan afsluiten met deze film. Ik liet ‘m van de week al even de trailer zien en hij was meteen onder de indruk. Gelukkig maar, anders had ik ‘m in mijn eentje moeten kijken haha.

Wat leuk:) Ik hou ontzettend veel van de ”fantasy”films waar ook actie in voorkomt. Ik heb veel over de boeken en deze film gehoord. De trailer is veelbelovend. Ik zou er ontzettend graag naartoe gaan. Daarbij vond ik Jamie Campbell Bower een aantal jaar geleden ontzettend goed in Sweeney Todd. En in deze film ziet hij er ook weer heel goed uit:) Ik zou ontzettend graag een van mijn vriendinnen meenemen naar deze film.

Oja, Ik like de facebookpagina al heel erg lang:) Net als op bloglovin (daar volg ik jullie allebei).

Hier wil ik wel een gokje voor wagen. Noem me bioscoopverslaafd, maar vrijwel alle films die nu draaien heb ik al gezien. Na een drukke werk- en studieweek ben ik altijd ontzettend toe aan ontspanning en wanneer ik thuis een film op zet ga ik tussentijds de was doen, stofzuigen, afwassen…. dat soort dingen. In de bioscoop kan dat niet en word ik (en mijn vriend) gedwongen om rust te nemen. Heerlijk! Buiten dat ben ik een groot fan van fantasyfilms en deze film klinkt veelbelovend. Zou absoluut geen straf zijn om deze in de bios te mogen zien.

Oh, en die like op Facebook… die was er al een tijdje 😉

Ik doe onwijs graag mee! Ik ben dol op de boeken van Cassandra Clare en heb ze al ontelbare keren gekeken. Zo’n film in je hoofd die je krijgt bij het lezen is natuurlij al fantastisch, maar een echte film…Pfiew, wat lijkt me dat ge-wel-dig! Ik durf te wedden dat als ik die zaal uitstap ik me een heuse shadowhunter zal wanen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.