Categorieën
Film, tv en muziek Lifestyle

The Mortal Instruments: City of Bones – Nu in de bioscoop

Door Alette – Als het gaat om muziek en films heb ik vaak een iets andere smaak dan de meeste lezeressen. Toch heb ik vandaag een artikel over een film die nu in de bioscopen draait, waarvan ik denk dat zowel jullie lezeressen als ik kunnen genieten: The Mortal Instruments: City of Bones. Lezen jullie mee?

De film gaat over Clary Fray (Lily Collins), een doodgewoon meisje uit New York. Wanneer zij midden in een club getuige is van een moord die gepleegd wordt door een groep jongen, lijkt zij tot haar grote frustratie de enige te zijn die het ziet. De jongeren die de moord gepleegd hebben, blijken schaduwjagers te zijn; strijders die hun leven geven in de strijd tegen demonen. Clary komt er al snel achter waarom zij de enige is die de schaduwjagers kan zien; ze blijkt één van hen te zijn…

Terwijl Clary steeds meer over zichzelf en haar verleden ontdekt, stapt ze de wereld van de schaduwjagers binnen; een magische, maar gevaarlijke wereld, waarin Clary zonder het te weten, een zeer belangrijke rol blijkt te hebben.

De film is gebaseerd op het eerste deel van de succesvolle zesdelige boekenreeks: The Mortal Instruments: City of Bones en bestaat uit een frisse en jonge cast, met naast Lily Collins ook Jamie Campbell Bower, Robert Sheehan en Kevin Zegers.

Ziet er goed uit toch? Grappig trouwens, want in de trailer wordt een van mijn favoriete artiesten (Radiohead) gespeeld.

Om een beetje in de sfeer van de film te komen heb ik voor jullie een look gemaakt, met de film als inspiratiebron:

Ik ben benieuwd wat jullie van de look vinden en ook wat jullie mening over de film is! Is het ook iets voor jou?
Psssst…. Morgen maak je hier op By Sjanty kans op kaartjes voor deze nieuwe film!

Liefs, Alette

  – Alette schrijft eens per week voor By Sjanty en daarnaast dagelijks op blissfulbeauty.nl –

8 reacties op “The Mortal Instruments: City of Bones – Nu in de bioscoop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.