Categorieën
News

It’s puzzeltime!

Advertorial – Op de redactie van Femme Magazine zijn we dol op puzzelen; lekker die hersenen een beetje laten kraken en even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. Het nieuwste Nintendo 3DS spel Professor Layton en de erfenis van de Azran klonk ons dan ook als muziek in de oren, want dit spel staat bol van de puzzels: van kaartpuzzels tot rekenpuzzels en van raadsels tot keiharde breinbrekers. 

Om alvast een beetje te oefenen krijg je in dit artikel een kleine sneak peek van drie puzzels en geven we je ook zomaar de antwoorden van twee van deze cadeau!

De hoofdrolspeler van het spel, professor Layton, is net als wij dol op puzzelen en dat is dan ook precies waar het spel Professor Layton en de erfenis van de Azran om draait: lekker veel puzzels en breinbrekers oplossen.

Met de oplossing van deze twee puzzels ben je er natuurlijk nog niet want het spel kent in totaal zo’n 150 puzzels en da’s alleen maar een heel fijn vooruitzicht met al die koude winteravonden die er aan zitten te komen!

Voor meer informatie over deze nieuwe game kun je kijken op www.professorlayton.nl/Azran of op de website van Professor Layton.

Q: Wat denk je: is dit een spelletje voor jou?

Één reactie op “It’s puzzeltime!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.