Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

Tonight I’m Lovin’ you by Enrique Iglesias

Ladies, opgelet! De Spaanse hunk Enrique Iglesias heeft een nieuwe single genaamd ‘Tonight’ (I’m lovin’ you) en werkte hiervoor samen met rapper en acteur Ludacris en DJ Frank E. Het album ‘Euphoria’ kwam al in de zomer van 2010 uit, maar speciaal voor de Franse limited edition die in december 2010 verscheen, nam Enrique samen met Ludacris en DJ Frank E het nieuwe nummer ‘Tonight’ op.

Zoals we van Enrique gewend zijn is de bijbehorende videoclip weer behoorlijk eh…. laten we zeggen spannend en doet net als een aantal voorgaande clips wederom veel stof opwaaien. In 2000 werd de clip van ‘Sad Eyes’ door MTV  zelfs geweigerd uit te zenden omdat deze te aanstootgevend was. Er was zelfs al rekening mee gehouden dat ook de nieuwste clip van Enrique voor veel mensen té zou zijn en is er daarom naast de ongecensureerde ‘dirty version’ ook een ‘clean version’ in het leven geroepen. Ook de lyrics van het liedje kregen veel kritiek te verduren, vooral in het conservatieve Amerika. Enrique zegt hierover dat hij gewoon recht voor zijn raap is en simpelweg zingt wat veel mannen dénken, maar die niet het lef hebben dit hardop te zeggen. Verder zegt hij dat muziek tegenwoordig heel direct is en je in principe alles kunt zeggen en dat het per slot van rekening maar een liedje is. Je moet het allemaal niet te serieus nemen, maar er gewoon van genieten.

Tja, en dan te bedenken dat Enrique in veel landen in Europa in het refrein gewoon heel dirty ‘Tonight I’m f*cking you’ zingt, wat in landen als Amerika natuurlijk not done is.

Kijk en oordeel zelf: de ‘clean version’ van de nieuwe Enrique Iglesias:

Op 28 maart a.s. kun je Enrique live bewonderen tijdens een concert in Ahoy’, Rotterdam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.