Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

Nu in de bioscoop

Regen en slecht, grauw, donker weer, het is weer tijd om de bioscoop in te duiken. Films kijken is namelijk één van onze talenten en er draait weer genoeg amusement in de donkere zalen met rode klapstoeltjes. Dus wat houdt je tegen?

bios1

Lekker in het park chillen of in de zon op een terras ploffen zit er voorlopig niet meer in. Wat moet je dan met al je tijd die je overhoudt als je niet werkt en niet naar school gaat? Euh, daar hoeven we eigenlijk niet zo heel lang over na te denken, want de bioscoopschermen vullen zich veel met een stapel leuke films. Dit zijn de films die we uit ervaring kunnen aanraden of zo snel mogelijk willen zien.

Samba

De makers van Les Intouchables hebben het weer voor elkaar gekregen om humor met een aangrijpend verhaal te combineren. De verwachtingen zijn hoog en daar wordt ook nog eens volledig gehoor aan gegeven. Hoofdpersoon Samba woont al 10 jaar illegaal in Frankrijk en wil een verblijfsvergunning. Vanaf het eerste moment dat zijn nieuwe begeleider Alice hem ziet is ze verliefd en hun band wordt steeds persoonlijker.

Pak Van Mijn Hart

In het kader van feel good films en romcoms waar ieder jaar weer een familievariant van verschijnt (denk aan Alles is Liefde en Alles is Familie) wordt het witte doek dit jaar ingekleurd door Pak Van Mijn Hart. Drie (knappe) broers runnen een kledingverhuurbedrijf en een Sinterklaascentrale. Maar Julia -die volgens één van hen de perfecte combinatie tussen sexy en schattig is- wil een Kerstman van ze. En dan verandert alles. Dit is een rasechte, klassieke Sinter-Kerstfilm.

Dumb and Dumber To

Voor iedereen die van hele flauwe humor houdt en films met gemak met een pak zou kan nemen is deze film heel erg aan te raden. Lompe humor ten top. Zeggen we one of the guys? Oh yes we do! Geef je over aan de verhalen van het (niet zo) populaire Amerikaanse stel dat zich altijd in de nesten weet te werken.

Lloyd blijkt al 20 jaar te doen alsof hij in een rolstoel zit en zo goed als niks meer kan, en Harry blijkt een vriend door dik en dun te zijn met zijn regelmatige bezoek. Als Lloyd aan Harry vertelt dat hij eigenlijk al die tijd al niks mankeert gaan ze weer verder waar ze jaren geleden gebleven waren. Maar is er één maar: Harry blijkt een dochter te hebben. En nog een knappe ook!

Q: Welke film heb jij al gezien of wil je graag nog zien?

Beeld

4 reacties op “Nu in de bioscoop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.