Categorieën
Beauty Haar

Yes we do: parfum voor in je haar

Ons haar heeft maar twee taken: mooi zijn en lekker ruiken. En laten dat nou net de twee punten zijn waar Herra Protect Hair Perfume zich op focust. 

herra11

Ja we willen graag dat parum lang blijft zitten en ja daarom spuiten we het “stiekem” wel eens -ongeveer elke dag- in ons haar. Het duiveltje op onze schouder snapt dit maar al te goed. Het engeltje aan de andere zijde begint daarentegen stampvoetend te schreeuwen dat dat slecht is. Parfum in je haar is ook niet goed. Zeker niet als de zon schijn. Maar het merk Herra heeft een haarparfum dat nog goed is voor je haar ook.

herra22

Hoewel het op dit moment niet helemaal van toepassing is, kun je met deze haarparfum gewoon in de zon lopen, want het beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf, zoals UV-straling; het beschermt de structuur van het haar; het voorkomt het vervagen van de haarkleur en het hydrateert.

herra33

Over het concept zijn we erg te spreken zoals wellicht heel subtiel doorschemert. De geur hadden we liever geroken als DKNY Be Delicious, Angel van Thierry Mugler of als Gucci Guilty. Helaas bestaan er nog steeds geen geurtelefoons, -computers of tablets, maar we doen ons best om een indruk te geven van hoe de geur wel ruikt: het is een cocktail van onder andere Italiaanse bergamot, loquat, rozen, witte jasmijn, mimosa, heliotroop, lelie, vanillie, tonkaboon, sandelhout en muskus. Vooral de vanille komt goed naar voren en lijkt wat zwaarder dan we gewend zijn van het zwarte stokje. Een geur die ons meer doet denken aan dames die wat hoger op leeftijd zijn dan 25 jaar. Wellicht verandert onze mening ook met de verandering in het getal dat onze leeftijd aanduidt. Want vies is het niet, maar van de geur zijn we minder fan dan van het concept zelf.

Herra Protect Hair Perfume is verkrijgbaar op Worldofbeauty.nl voor €34,99 per 50 ml.

Q: Heb jij al eens een haarparfum gebruikt?

4 reacties op “Yes we do: parfum voor in je haar”

Jammer dat dit artikel vol fouten zit. Maakt de geloofwaardigheid een stuk minder.

Alleen in de eerste alinea al: parum [parfum neem ik aan] “Zeker niet als de zon schijn” [Schijnt dus], ‘hoger op de leeftijd zijn’ is sowieso geen goed Nederlands. Tevens: 1 zin die 4 regels in beslag neemt? Interpunctie anyone? Lees de artikelen alsjeblieft nog eens goed na voor je ze post, dan is je website een stuk professioneler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.