Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

De leukste feel good films

Niets fijner dan op de bank ploffen met een bak popcorn en een goede film. De ene keer zijn we in de mood voor een spannende thriller, dan weer voor een romantische komedie, maar vaak willen we niets liever dan een heerlijke feel good film.

Disney en Pixar zijn gespecialiseerd in lieve, vrolijke films voor het hele gezin. Wanneer het nodig is om wat positieve energie te ontvangen doet eigenlijk elk van hun films het wel goed. Een van de leukste van de afgelopen jaren is Wreck-it Ralph.

Ralph is de ‘slechterik’ van het arcadespel waarin hij woont, en is het beu dat iedereen hem slecht behandeld. Op zoek naar een medaille om te laten zien dat hij ook wat waard is zet hij de hele arcadewereld op zijn kop en bezoekt onder andere het spel Pacman, Hero’s Duty en Sugar Rush. Deze film is bestaat voor een groot deel uit alleen maar snoeplandschap, heerlijk.

Zombieland is een hele grappige film over een zombie uitbraak. Klinkt niet als een film waar je vrolijk van wordt, maar is het zeker wel. De manier waarop deze film met Jesse Eisenberg spot met andere zombie films is heel erg leuk.

Wie deze film nog niet gezien heeft lag in 2012 onder een steen, maar toch hoort The Intouchables zeker in dit rijtje thuis. Een film raakt niet zo vaak zoveel mensen, en is in dit geval nog echt gebeurd ook. De film heeft talloze prijzen binnengehaald.

Chicken Run is een animatiefilm over kippen die willen ontsnappen aan hun lot waarin ze veranderen in een vleestaartje. Leuk gemaakt en echt feel good.

chicken Run

Q: Van welke films word jij blij?

2 reacties op “De leukste feel good films”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.