Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

Beyoncé komt onverwachts met nieuw album

Opeens was het daar: het nieuwe album van Beyoncé. Helemaal onverwachts kwam het album uit de lucht vallen. Queen B verwend ons met maar liefst veertien nieuwe nummers. Alsof dat nog niet genoeg is bevat het album ook nog zeventien nieuwe videoclips.

beyonce

Samenwerking

Beyoncé doet het weer. Haar vijfde soloalbum is weer een knaller en nu al een groot succes. Daarbij kreeg de zangeres hulp van Drake, Frank Ocean, Justin Timberlake en Pharrel Williams. Maar ook de ex-leden van Destiny’s Child, haar man Jay-Z en dochter Blue Ivy hebben een bijdragen aan het album geleverd. Niemand wist van te voren dat het album eraan zat te komen. Het was dan ook een grote verassing toen het album gelijk beschikbaar op iTunes was te vinden. Het album heeft nog geen titel, of dat ook zo blijft is onbekend.

Visueel album

Beyoncé noemt het nieuwe album een visueel album. Alle nieuwe nummers hebben een videoclip en op het album staan nog drie bonusclips. Queen B geeft aan dat zij muziek ziet. “Het is meer dan alleen wat ik hoor. Als ik me ergens mee verbonden voel, zie ik beelden die bij dat gevoel horen.” Op de website van de zangeres kunnen fans al stukjes van de videoclips bekijken. De clips zijn heel divers en natuurlijk ziet Beyoncé er weer op-en-top uit. Spectaculaire kleding, prachtige haren en perfecte make-up. Precies zoals wij B. kennen.

Mocht je enthousiast zijn geworden of al groot fan zijn van miss Beyoncé, dan is er goed nieuws. Op 18 maart geeft de zangeres een optreden in het Ziggo Domme. Morgen, 17 december, gaat de kaartverkoop van start. Wees er snel bij want de kaarten vliegen snel over de toonbank heen.

(Bron:Nu.nl)
(Bron beeld: Instagram)

2 reacties op “Beyoncé komt onverwachts met nieuw album”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.