Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

Actrice Michelle Obama

Wordt Michelle Obama de nieuwe collega van de Nederlandse acteur Michiel Huisman? Het lijkt er wel op. Michiel Huisman maakt onderdeel uit van de vaste cast van de Amerikaanse televisieserie Nashville. In één aflevering zal ook Michelle Obama een rol vervullen. En wel een rol die haar op het lijf geschreven is: First Lady. Inderdaad de ééndagsvlieg actrice zal zichzelf spelen in de betreffende aflevering.

Naamloos-2

Het goede hart van Michelle
In de aflevering heeft hoofdrolspeelster Rayna James (Connie Britton) geregeld dat Michelle Obama haar steentje bijdraagt aan een benefietevenement voor een soldaat die slachtoffer is geworden tijdens zijn missie in Afghanistan. Wat deze gastrol van de vrouw van de Amerikaanse president precies inhoudt is te zien op 7 mei, wanneer de aflevering in Amerika te zien zal zijn.

Zal ze een nootje wagen?
In de show wordt veel gezongen, waardoor verschillende bij media de redacteuren op hol zijn geslagen en zelfs speculeren over liedjes die Michelle eventueel zou kunnen zingen tijdens haar view minutes of extra fame. Eerlijk gezegd denken we niet dat ze ook maar één voet zal zetten op welke toonladder dan ook. Dat ze meedoet aan de show is al spraakmakend genoeg.

Q: Zie je het al voor je dat Máxima een rolletje in GTST of Penoza zou spelen?

Bron: Harpersbazaar.com
Beeld: Tumblr

Één reactie op “Actrice Michelle Obama”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.