Categorieën
Beauty Make-up

Artdeco ‘Love is in the Air’ Beauty Box Quattro + refillable eyeshadows en blush

De Nederlandse make-up markt is de afgelopen maanden weer een aantal mooie merken rijker geworden, zoals SmashBox, MUA en Artdeco. Artdeco is een merk waar velen van jullie waarschijnlijk al van gehoord, maar nog nooit iets van in hun handen gehad hebben. Nu dit betaalbare merk gewoon bij de Douglas verkrijgbaar is, verwachten wij zomaar dat daar best eens verandering in kan komen!

Artdeco staat vooral bekend om haar oogschaduws, die supergepigmenteerde (knal)kleuren en een fijne zachte textuur beloven. Op de Femme Magazine redacie kwam onder andere het (limited edition) BeautyBox Quattro Love is in the air binnen, die met het superleuke, kleurrijke design meteen onze aandacht trok.

Nog zonder de bijbehorende info te hebben bekeken maakten we het doosje open en stonden we even gek te kijken, want het bleek…. leeg. Tja logisch, de Beauty Box is namelijk bedoeld voor losse oogschaduws die je door middel van een magneetsysteem vastklikt en waarmee je dus je eigen paletjes kunt samenstellen.

IMG_3244Niet alleen geschikt voor ’s morgens in de badkamer, maar ook voor on-the-go want de box bevat een spiegeltje en is lekker compact en neemt weinig ruimte in. In de Love is in the air collectie zijn ook een aantal nieuwe refillable eyeshadows te vinden die je in het Love is in the air paletje kunt vastklikken: 251 Faded Lime, 253 Emerald, 273 Violet en 275 Lavender.

De Love is in the air Beauty Box biedt plaats voor 4 oogschaduws refills of een blush en een refill. De nieuwe oogschaduwkleuren zijn met de zachte, lichte kleurtjes helemaal voorjaarsproof en inderdaad: over de pigmentatie en textuur valt weinig, of eigenlijk niks, te klagen. Ja, ze hebben een klein beetje fall-out, maar ook dat is minimaal.

Naast 4 oogschaduws naast elkaar biedt de Beauty Box ook ruimte voor een blush en een oogschaduw, dus je kunt er lekker mee variëren. In de Love is in the air collectie is ook een nieuwe blush te vinden, de 10 Gentle Touch. 

Artdeco 'Love is in the Air' Beauty Box Quattro + refillable eyeshadows en blushArtdeco 'Love is in the Air' blush10 Gentle Touch is een mooie soft koraalroze kleur met een heel zachte textuur, goede pigmentatie en een klein subtiel shimmertje. Net als de oogschaduws is ook de blush wel enigszins korrelig van structuur, maar als je zorgt dat je je kwast voor gebruik goed aftikt hoeft dat geen probleem te zijn.

Swatch Artdeco 'Love is in the Air' blush

Het Artdeco Love is in the air Beauty Box Quattro is voor € 10,95, de refillable eyeshadows voor € 4,95 per stuk en de blush voor € 8,95 verkrijgbaar bij Douglas.

Q: Was jij al bekend met het merk Artdeco? Heb je er al eens iets van geprobeerd of nog niet?

2 reacties op “Artdeco ‘Love is in the Air’ Beauty Box Quattro + refillable eyeshadows en blush”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.