Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

5 favoriete liedjes van dit moment

Het klinkt als een dik vet cliché, maar een dag zonder muziek is voor mij echt een dag niet geleefd. Als ik aan het werk ben heb ik graag een lekker deuntje op de achtergrond en ook tijdens een ritje van slechts een minuut naar de plaatselijke supermarkt zet ik m’n radio graag op ‘on’. Natuurlijk zijn er altijd liedjes waarvoor je de volumeknop nog net even wat meer opendraait en vandaag deel ik 5 van mijn favoriete met je!

Euphoria – Loreen

Volgens mij heb ik het refrein van dit liedje een maand lang verkeerd meegezongen (ik had er alles van gemaakt behalve ‘euphoria’), want het was als niet-Songfestivalfan voor mij nog compleet onbekend. De Zweedse Loreen, oftewel Lorine Zineb Noka Talhaoui, eindigde tijdens de finale op 26 mei jl. bovenaan en heeft een kneiter van een hit met deze dance-song. Songfestivalwinnaar of niet, ik word er gewoon lekker vrolijk van en heb het graag opstaan als ik aan het werk ben.

Beauty & De Brains – Nielson

Toen ik Beauty & De Brains zo’n beetje overal voorbij zag komen op Twitter was het eerste wat ik dacht: waar the **** heeft iedereen het toch over?! Toen dit liedje ineens voorbijkwam in mijn Spotify afspeellijst kon ik er ook eindelijk over meepraten en ik heb het eerst een paar keer moeten horen voor ik het echt leuk begon te vinden, maar toen vond ik het erg lekker wegluisteren. Toch denk ik dat als je het te vaak hoort de lol er wel snel vanaf is, maar voor nu: lekker nummer.

Gangnam Style – Psy

Een paar weken geleden zei mijn vriend dat hij me echt even een nieuw nummer moest laten horen en heb ik ‘m gedurende twee minuten met zwaar gefronste wenkbrauwen aan zitten kijken wat dit in godsnaam voor belachelijke muziek was. Nu, een aantal weken later vind ik het nog steeds te walgelijk voor woorden, maar dat maakt het tegelijkertijd ook weer geniaal. Ehhhhhhhhh, sexy lady!

One More Night – Maroon 5

Ik ben eigenlijk heelmaal geen Maroon 5 fan, maar One More Night vind ik wel errug lekker om naar te luisteren. Het heeft een lekkere beat, is vrolijk en is een van de weinige Maroon5 liedjes die ik na 2 keer nog niet zat ben.

Niets dan Gezeik  3J’S & Lange Frans 

Geniaal echt, dit nummer. Het is inmiddels een aantal keer voorbijgekomen toen ik in de auto zat en oh yeah, toen ging de volumeknop echt ff voluit! Niets dan gezeik hebben de 3J’s en Lange Frans samen geproduceerd voor het programma Studio 9, waarvoor ze in 36 uur samen een liedje in elkaar moesten zetten. De rapstukjes van Frans zijn echt superdroog en in combinatie met de zang van Jan Dulles vind ik het echt een heerlijke song.

Q: Naar welke liedjes luister jij op dit moment graag?

24 reacties op “5 favoriete liedjes van dit moment”

Mag ik even voor kritische lezer spelen? :p Misschien is het volgende keer het liedje er zelf bij te zetten, dan kun je ze gelijk even luisteren (ik ken ze nl. niet allemaal, en opzoeken ga ik vergeten). Verder een leuk artikel hoor! (:

Euphoria en Beauty and the Brains zijn inderdaad twee lekkere meezing/gilnummers! Beetje jammer alleen dat ik net over mijn repeatverslaving van B&B heen was en Sebas hem nu net écht heeft ontdekt… (:

Euphoria vind ik ook een supernummer! Normaal ben ik helemaal niet van dat soort muziek (eletronisch, dance, name it), maar deze vind ik heerlijk. Is ook met stip mijn meest favoriete liedje om bij te fietsen. One More Night van Maroon5 vind ik ook erg leuk

Leuke liedjes, alleen misschien was het handig geweest om de youtubevideo’s erbij te zetten, dan kun je gelijk op play drukken zonder ze op te zoeken. 🙂 Haha, ipv euphoria maakte ik er altijd maar wat van in de trend van hurry up… gelukkig zing ik niet vaak hardop. Maroon 5 heeft echt een fijne stem, maar jammer genoeg vinden de radio DJ’s dat ook. Zijn onbekendere liedjes vind ik daarom leuker eigenlijk.

Ik hou van gangnam style. Het was op mijn vakantie al een knijter van een hit, dus als ik het terughoor moet ik aan vakantie denken <3 De clip is zo leuk, vooral die vent in de lift (wtf!). Verder vind ik Your Body van Christina ook heel tof en Spirit Indestructible van Nelly Furtado ook heel leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.