Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 3 nieuwe Essence Colour & Go lakjes – 109 Off to Miami!, 131 Ballerina’s charm, 143 I’m the boss!

Alweer een week of wat geleden zijn de schappen van Essence helemaal leeggehaald en opnieuw gevuld met een hele lading nieuwe spulletjes en natuurlijk zijn daarbij ook de Colour & Go lakjes niet overgeslagen. Nu zijn sowieso alle flesjes maar niet alle kleuren nieuw en dat maakte dat ik even door de bomen het bos niet meer zag. Welke kleurtjes waren eerder al verkrijgbaar en welke zijn echt nieuwkomers in het assortiment? Ik heb daarom voor mezelf even een overzichtje van alle écht nieuwe kleurtjes gemaakt en dus weet ik zeker dat ik vandaag drie nieuwe lakjes aan je te laten zien heb!

Ik was best een beetje verbaasd dat de 109 Off to Miami!, 131 Ballerina’s charm en 143 I’m the boss! me de keren dat ik voor het schap heb staan kwijlen eigenlijk nog helemaal niet opgevallen waren, want wat zijn ze leuk!

Ik vind het een goeie zet geweest van Essence om de Colour & Go flesjes eens een flinke make-over te geven, ze zijn er wat mij betreft erg van opgeknapt!

109 Off to Miami! hoort eigenlijk een beetje in de categorie zomerlakjes, maar omdat ik ‘m zo leuk vind sluit ik niet uit dat ik mijn nagels er tijdens de stormachtige herfstdagen lekker mee ga opvrolijken! Het heeft een supergaaf koraaloranje kleurtje met een mooie creamy glans en dekt prima!

Een kleurtje dat eigenlijk altijd wel kan is deze schattige 131 Ballerina’s charm (twee laagjes). Eentje met een mooi, zacht lilapaars kleurtje met een beetje een grijsachtige ondertoon en krijgt net even een extra dimensie door de mooie zilverkleurige glittertjes.

Zoek je nog een leuk lakje voor bij je nieuwe herfstoutfit? You just found it! 143 I’m the boss! is een heel mooi, chique donkerkleurig lakje met vrij grove en aanwezige zilveren glitters, nice!

De nieuwe Essence Colour & Go lakjes zijn voor € 1,69 per suk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je van deze 3 nieuwe lakjes van Essence?

20 reacties op “Swatches 3 nieuwe Essence Colour & Go lakjes – 109 Off to Miami!, 131 Ballerina’s charm, 143 I’m the boss!”

I’m the boss en Ballerina’s Charm vind ik heel mooi lovelyyy! Essence ziet er qua potjes inderdaad veel leuker uit nu. 😀 Alhoewel de oude toch wel lekker vertrouwd als écht nagellak voelen, bij deze krijg ik soms een plastic gevoel of zo haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.