Categorieën
Celebs Showbizz

Vreemdste Oscaruitreiking ever?

Ongegeneerd Pizza’s naar binnen proppen, vallen op de rode loper, selfies met de meest gewaardeerde celebs uit de filmwereld. Tijdens de afgelopen Oscaruitreiking leek het allemaal te kunnen. Het is nooit gek genoeg, maar kan het nog gekker tijdens een feest dat glamorous hoort te zijn?

Oscar1

We raken maar niet uitgepraat over de Oscars. Het zijn de belangrijkste prijsuitreikingen in televisieland. Naast de prijzen ligt de aandacht vooral op de jurken en de ganse show om het spektakel heen. De Oscars weten elk jaar weer op een bijzondere manier de aandacht te winnen en vooral lang vast te houden, omdat er uit volle borst over nagepraat wordt.

Oscar2

Ook dit jaar hebben ze weer van alles bedacht om in de spotlights te blijven. Niet eens allemaal in scène gezet. Of zou de val van Jennifer Lawrence toch gescript zijn? Vast niet. Vorig jaar ‘kuste’ Jennifer de rode loper ook al tijdens de Oscaruitreikingen. Dit keer was het weer raak: die rode loper kwam wel heel snel heel dichtbij. Misschien moet ze volgend jaar die hoge hakken maar in de kast laten staan. We zouden het allemaal begrijpen als ze een jaartje op sneakers vertoeft.

Oscar3

Het pizzafestijn dat in gang werd gezet door Ellen DeGeneres was ook het gesprek van de dag. Al die glamorous stellen met hun gezonde afgetrainde lijven die een vette hap naar binnen werkten in hun gala kleding was nogal een bijzonder gezicht. Iets wat je totaal niet verwacht. Het blijkt maar weer dat sterren ook gewoon mensen zijn en ook zij zo’n lekker hapje niet kunnen weerstaan.

Oscar4

En dan als klapper op de vuurpijl, wat de perst het meest loslippig maakte, de Selfie van Ellen DeGeneres en het kluitje, snel bij elkaar geraapte, sterren. De selfie die ze live postte: de selfie die inmiddels de meeste gedeelde selfie aller tijden op Instagram is. We hebben inmiddels genoeg voer tot de volgende Oscaruitreiking. Al kunnen we niet wachten tot het volgend jaar is, gezien elke Oscar-uitreiking de vorige weer moet overtreffen. Wat zullen ze dan weer verzinnen?

Q: Vond jij dit ook de vreemdste Oscaruitreiking ever?

Beeld: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.