Categorieën
Celebs Showbizz

Mies Bouwman opgenomen in het ziekenhuis

Mies Bouwman, de koningin van de Nederlandse televisie, is opgenomen in het ziekenhuis. Zij is opgenomen wegens een zware longontsteking. Mies heeft een zware tijd achter de rug en is uitgeput.

2

Op haar eigen verjaardag werd Mies Bouwman opgenomen in het ziekenhuis. Op 31 december werd zij 84 jaar oud. Helaas was er geen reden voor een feestje. Mies had al een tijdje last van een hoestje en in het ziekenhuis werd er geconstateerd dat zij een zware longontsteking heeft. Zij is inmiddels geholpen maar moet voor de zekerheid in het ziekenhuis blijven. Mies Bouwman is verzwakt en moet veel rust hebben zodat zij snel herstelt.

Op 1 november verloor Mies Bouwman haar man Leen Timp. Zij waren maar liefst 58 jaar getrouwd met elkaar. Mies was er dan ook kapot van dat zij haar maatje is verloren. Het verliezen van haar grote liefde, heeft er flink ingehakt bij de oud-presentatrice. Zowel emotioneel als fysiek is het een zware tijd voor haar geweest. Waarschijnlijk werd mevrouw Bouwman uitgeput door de emoties. Hopelijk komt zij snel bovenop de zware longontsteking en geneest Mies snel. Wanneer Mies Bouwman het ziekenhuis mag verlaten is niet bekend.

1

Mies Bouwman is al vanaf de jaren ’50 op televisie te zien. Zij presenteerde de allereerste avonduitzending van de KRO. Mies is een van Nederlands bekendste presentatrices. Maar liefst veertig jaar is zij op televisie te zien geweest. Mies Bouwman staat bekend om de woorden “Dag lieve mensen”, waarmee zij altijd een programma opende.

(Bron: AD)
(Bron beeld: Tumblr)

2 reacties op “Mies Bouwman opgenomen in het ziekenhuis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.