Categorieën
Celebs Showbizz

Justin Timberlake helpt bij huwelijksaanzoek

Je zal maar bij een concert van Justin Timberlake staan en het podium op worden geroepen. En dan daar door je vriend ten huwelijk worden gevraagd. Het overkwam Kim Martin, haar vriend vroeg haar ten huwelijk en werd daarbij geholpen door niemand minder dan Justin Timberlake.

jt

Het klinkt als een sprookje, ten huwelijk worden gevraagd tijdens een concert van Justin Timberlake. Kim Martin dacht gezellig met haar vriend Joshua Clemons naar een concert van de zanger te gaan. Ook erg leuk, maar de avond kreeg een onverwachtse wending. Onder het oog van duizenden fans en mister Timberlake himself werd het stel het podium opgeroepen. Justin vertelde Kim dat Joshua hem had gebeld en haar wat wil vragen. Vervolgens ging Joshua op zijn knieën en deed hij zijn vriendin een aanzoek. Natuurlijk zei Kim ja en werden zij toegejuicht door het publiek.

Joshua heeft wel flink wat moeite moeten doen, voordat hij het droomaanzoek kon doen. Toen hij hoorde van het Justin Timberlake concert besloot hij gelijk kaartjes te kopen. Daarna heeft hij onwijs veel e-mails gestuurd en rond gebeld. Toen hij eindelijk de manager van JT te pakken kreeg vertelde Joshua van zijn plan. Justin was bereid om mee te werken en zo werd Kim ten huwelijk gevraagd op het podium. Bekijk hieronder het aanzoek.

Hoe romantisch is dat! Zouden jullie ook zo’n aanzoek willen krijgen?

 

(Bron: Show)
(Bron beeld: Tumblr)

2 reacties op “Justin Timberlake helpt bij huwelijksaanzoek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.