Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Miss Sporty Foundations: So Fine en So Clear

Iedere huid is anders en niemand is tevreden met haar eigen huid. Hoe langer je in de spiegel kijkt, hoe meer oneffenheden er, voor je eigen oog, zichtbaar worden. “Nee, laat het geen pukkeltje zijn! En wat doet die huidirritatie op mijn wang?!” Miss Sporty denkt hier de oplossing voor de hebben met So Clear Foundation. En als je later op de dag nog een keer in de spiegel kijkt zitten er randen om je gezicht alsof je een masker draagt. So Fine Skin Matching Foundation zal voor dit probleem de redder in nood zijn.

MSfoundation

Niemand zit te wachten op een huid vol oneffenheden en pukkeltjes. Hier kun je helemaal niks aan doen… of toch wel? Miss Sporty beweert dé oplossing te hebben: So Clear.

SoClear1
De So Clear lijn van Miss sporty is bedoeld om oneffenheden à la minuut te camoufleren en vooral om ze te voorkomen. De So Clear Coverstick, So Clear Foundation en So Clear Pressed Powder, die in deze volgorde aangebracht moeten worden, zuiveren de huid en verstoppen de poriën niet.
De coverstick dekt de oneffenheden, de foundation zorgt voor een egale teint inclusief anibactiriële ingrediënten om huiduitslag te voorkomen en het poeder matteert het gezicht, zodat er geen glimplekje meer zichtbaar is. Volgens Miss Sporty zag 94% van de gebruikers na vier weken al een verbetering van hun huid.

SoFine
Voor mensen die geen last hebben van een probleemhuid, maar wel van nare make-up randen langs hun gezicht, heeft miss Sporty Skin Matching. De foundation is erg dun en past zich aan aan je huid, waardoor je geen randen ziet. Dat betekent niet dat je met en lichte huid een donkere foundation kunt gebruiken, het gaat er echt om dat je de juiste kleur foundation hebt, en als je dan per ongeluk randen achter laat, zonder dit te zien (omdat het nog pikke donker is als we ons ’s ochtends opmaken bijvoorbeeld) dan vervaagt de foundation deze randen zelf, zodat niemand het zal zien.

Femme Magazine’s Mariëlle testte de foundations op haar hand. Beide kleuren sloten niet aan bij de kleur van haar huid, waardoor je goed kunt zien waar de foundation is aangebracht en waardoor je de structuur goed kunt zien. Met het blauwe streepje kun je zien hoe dekkend de foundations zijn. Ze zijn beide niet heel erg dekkend. De So Clear foundation is behoorlijk droog, dik van structuur en blijft een beetje op de huid liggen. Dit kan er mee te maken hebben dat Mariëlle’s ongeveer de droogste huid is die er bestaat. De So Fine foundation is een stuk dunner en makkelijker uit te smeren. Deze wordt makkelijker door de huid opgenomen en blijft er niet op liggen.

Miss Sporty So Clear foundation is vanaf januari 2014 verkrijgbaar voor €4,49, de So Clear Face Powder voor €3,99 en de So Clear Coverstick voor €2,99. De So Fine Skin Matching foundation is al verkrijgbaar voor €3,99.

3 reacties op “Miss Sporty Foundations: So Fine en So Clear”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.