Categorieën
Celebs Showbizz

Justin Bieber smelt door fans

Dit hoef je niet meteen te geloven, we snappen heus wel als je het even in twijfel trekt, maar Justin Bieber wordt zo vaak betast dat hij ervan wegsmelt. Niet in eigen persoon, het gaat om zijn dubbelganger, gemaakt van was, in Madame Tussauds in New York.

Justin

Een wassen beeld in het celeb-replicamuseum nummer één, Madame Tussauds, zou wel een stootje moeten kunnen verdragen zou je denken. Maar helaas voor de vestiging in New York blijken de beelden toch niet bestand tegen de die-hard beliebers. Het is natuurlijk ook wel een doelgroep die door het vuur gaat voor hun “God”. Ze hebben hem zo vaak aangeraakt, geknuffeld en gekust dat het beeld begon te smelten. Er kon geen onderhoud aan tegen de knufflige fans. Het beeld was door het enthousiasme van de fans dusdanig beschadigd dat het verwijderd moest worden.

Toch heeft het hele smelt-proces van Justin Bieber een voordeel: het beeld was nog van een jonge Bieber, zonder spiermassa en met meer babyface dan de huidige versie die niet meer zo braaf en schattig is. Nu is het afwachten geblazen wanneer er een nieuw wassen beeld van verschijnt van een up-to-date versie van Justin Bieber.

Q: Kun jij je voorstellen dat je zo’n grote fan van iemand bent dat zelfs zijn wassen beeld smelt van alle aandacht?

Bron: RTL.nl
Beeld: Twitter

2 reacties op “Justin Bieber smelt door fans”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.