Categorieën
Lifestyle

Valentijnsdag bij Albert Heijn

Over drie nachtjes is het zover, de dag van de liefde. Oorspronkelijk een dag om de liefde te verklaren aan de persoon op wie je in stilte verliefd bent, maar tegenwoordig vooral een dag om jouw geliefde in de watten te leggen.Toch blijft een leuk valentijnscadeautje scoren best lastig, vooral als je niet veel tijd hebt om te shoppen. Supermarktketen Albert Heijn biedt nu de uitkomst! Naast je dagelijkse boodschappen vind je sinds deze week ook leuke cadeaus bij de supermarkt. Cadeautjes ontworpen door het modelabel SuperTrash.

ST

Armbandjes, make-uptasjes, telefoonhoesjes en een manicuresetje zijn vanaf nu te vinden in de schappen van de Albert Heijn. Het is niet de eerste keer dat de supermarktketen samenwerkt met het modelabel van Olcay Gulsen. In 2012 ontwierp SuperTrash een duurzame shopper voor Albert Heijn en tijdens het EK lag de winkel vol met oranje jurkjes.

‘Met deze items spelen we in op het feit dat we het allemaal druk hebben. Het is super handig als je een leuke gift kan kopen tijdens het doen van je dagelijkse boodschappen’ zegt Olcay Gulsen, oprichtster van SuperTrash. Albert Heijn laat weten vaker samen te gaan werken met labels. Ze willen dat consumenten een aantal keer per jaar cadeaus kunnen aanschaffen in de supermarkt.

De leuke SuperTrash producten zijn te koop bij 600 filialen door het land. Stuur je vriend dus nog snel even voor een boodschap langs de supermarkt. Heeft hij de hint niet begrepen of ben je nog single? Natuurlijk mag je jezelf ook wel eens wat cadeau doen. De prijzen van de producten variëren van €4,95 tot €9,95. Bekijk de producten hieronder.

supertrash-albert-heijn

Q: Verwacht jij een cadeautje met Valentijnsdag?

Bron: nu.nl
Beeld: weheartit, SuperTrash 

3 reacties op “Valentijnsdag bij Albert Heijn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.