Categorieën
Celebs Showbizz

Het grootste celeb-nieuws van deze week

Er is de afgelopen week nogal wat gebeurd in celeb-land. Doutzen Kroes gooit haar carrière-roer om, het leven van Thijs Römer en zijn vrouw Katja krijgt een andere wending en… de jaarlijkse Oscaruitreiking vond weer plaats. Allen belangrijk genoeg om aandacht aan te besteden.

paparazzi1

Pieken en dalen
Het was een week van hoge pieken en diepe dalen. Pieken voor Doutzen Kroes, een diep dal voor Katja en Thijs en zowel pieken als dalen bij de Oscaruitreiking. We praten je even bij.

Doutzen weg bij Victoria’s Secret
De kogel is door de kerk: Doutzen Kroes slaat haar vleugels uit en stopt bij Victoria’s Secret waar ze jarenlang als Angel één van de boegbeelden van het merk vormde. Te oud? Nee, dat lijkt ons niet. Volgens de senior creative van Victoria’s Secret heeft Doutzen Kroes een goed aanbod gekregen van een ander lingeriemerk dat in Europa gevestigd is. Lucky her.

Thijs en Katje uit elkaar
Ook de geruchten rondom de scheiding tussen Thijs Römer en Katja (nu nog) Römer-Schuurman werden bevestigd. Hoewel het feit dat er gescheiden wordt, het enige feit is dat naar buiten werd gebracht, wordt er massaal gegist naar redenen. De vader van Katja Schuurman deed ook een duit in het zakje door te vertellen dat de twee ex-geliefden heel goed omgaan met de scheiding. En laten we nou maar hopen dat hen dat helpt, want een scheiding is al moeilijk genoeg. En wie is de media om het ze nog moeilijker te maken?

Oscars winnaar
Afgelopen week was het ook de week dat de Oscar’s werden uitgereikt. Heel veel topfilms en heel veel genomineerden. Dat kon alleen maar een topwinnaar opleveren. Birdman is de grote winnaar. En laat dat nou net een film zijn die we niet in ons lijstje hebben opgenomen met 8 genomineerde Oscar films die je moet zien. Als we heel eerlijk zijn dan hadden we liever één van die acht terug gezien als grote winnaar. Maar er is dan ook een reden dat wij niet in de jury zitten. Laten we het daar maar op houden.

Q: Welk nieuws heeft jou het meeste geraakt?

Bron

Één reactie op “Het grootste celeb-nieuws van deze week”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.