Categorieën
Celebs Showbizz

Die Madonna

Meestal zijn we niet zo van de roddels, geruchten en dat soort geneuzel, maar wat er nou laatst op Coachella gebeurde is zo spraakmakend, dat we het niet kunnen laten om er even aandacht aan te besteden.

mad1

Coachelle is meer dan alleen een feestje. Het is hét festival waar iedereen de fashion voor het nieuwe festivalseizoen kan afkijken. Het is de plek van zien en vooral gezien worden. Menigeen die ervoor in de rij staat. En merken te over die bij de it-girls van dit moment in de rij staan om hun outfits te sponsoren en ze nog een flinke gesponsorde bankrekening mee te geven ook. Coachella is waar het allemaal gebeurt.

En toen was daar dat optreden van Madonna (of kunnen we beter Mad-onna zeggen?) waar ze Drake vol op zijn mond pakte om een vracht aan bacillen te laden en te lossen. En wij vonden DE video:

Aanvankelijk leek Drake het allemaal wel lekker te vinden. Maar zodra de kus eindigt is er een anti climax zichtbaar. Nee, verklaart hij later, dat was niet omdat hij het vies vond. Hij was er gewoon niet op voorbereid en vond de lipstick vies. De kus vond hij wel lekker. Dit vinden we vreemd. Zou het de bedoeling zijn geweest om zo viraal over het internet te denderen? Was het allemaal toch een plan? We zullen het nooit te weten komen. Tenzij iemand zijn mond voorbij praat. Wat dan waarschijnlijk ook geheel volgens het script gaat. Hoe dan ook. Voor nu is het alleen maar gissen.

Q: Wat denk jij, is deze actie in scène gezet?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.