Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Skin van Karen van Ede

Er bestaat een boek voor iedereen die alles wil weten over de huid. Vol met ins en outs, kleine weetjes en grote tips. Van je huid heb je er maar één, dus dan kun je hem maar beter zo goed mogelijk verzorgen. Na het lezen van Skin van Karen van Ede weet je hoe dat moet en nog veel meer dan dat.

Skin1

De meeste vrouwen willen het wel: weten hoe ze hun huid op de beste manier kunnen verzorgen. Op een presentatieblaadje graag. Nou hier: Skin van Karen van Ede is dat presentatieblaadje. Een presentatieblaadje met 222 bladzijden wel te verstaan. Maar in die 222 pagina’s word je wel even in sneltreinvaart bijgepraat over de huid. Het is een stoomcursus “leer je huid kennen”. En daarbij worden je hersenen volgepropt met nog heel veel extra kennis die je wilt weten over de huid. Echt waar.

Skin2
Karen van Ede is DE beste combinatie van beauty en Nederlands grootste magazines. Ze heeft jarenlang geschreven over beauty voor bladen als Elle, Grazia en Vogue en vat in Skin samen wat zij door de jaren heen heeft geleerd. Waardevolle informatie die ze met heel lezend Nederland deelt. Dit zou wel eens de bijbel kunnen worden voor elke beautyredacteur en beautyredacteur in wording. Onthoud deze woorden.

Skin3
De eerste bladzijde tot een betere huidverzorging.

Skin4
Al deze onderwerpen komen aan bod. Nu weet je een beetje wat je kunt verwachten.

Skin5
Zin en onzin worden duidelijk van elkaar gescheiden.

Skin6
Het boek staat ram vol met de handigste tips.

Skin7
En met de meest wijze wist-je-dat-jes. Daar houden we van.

Kortom: een boek waar je veel van leert. Zoals ze zelf in het begin van het boek al aangeeft leest het niet altijd even gemakkelijk weg. Zeker in het begin van het boek overigens, omdat ze eerst wat basiskennis deelt. Vooral de weetjes en tips vonden wij erg leuk om te lezen. En daar lees je wel makkelijk doorheen. Gelukkig staat het boek daar vol mee. Toch raden we je aan om ook het wat “drogere” begin eerst door te komen (het klinkt nu erger dan het is, want het is hartstikke interessant) want dan snap je in de rest van het boek beter wat er precies wordt geschreven.

Skin van Karen van Ede is verkrijgbaar voor €16,99.

Q: Lijkt het jou een leuk boek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.