Categorieën
Celebs Showbizz

Babynieuws voor Nicolette van Dam

De aller mooiste bekroning die de liefde kan krijgen is toch wel de komst van een baby. Dit geeft meer dan wat dan ook aan hoe graag je de rest van je leven met je partner wil delen. Dit laat zien hoe serieus je bent. Deze verantwoordelijkheid neem je niet zomaar. En dat geldt net zo goed voor BN-ers, want uiteindelijk zijn zij, hoewel we dat soms voor het gemak wel eens vergeten, ook gewoon mensen.

nicolette1

Groot nieuws had Nicolette van dam afgelopen maandag te melden. Eindelijk was ze in de elfde week van haar zwangerschap en kon ze van de daken schreeuwen dat ze zwanger was. Aan RTL Boulevard liet ze het als eerste weten. Dan weet je meteen zeker de rest van Nederland ook op de hoogte wordt gesteld van dit heerlijke babynieuws.

“We zijn helemaal in de wolken. Ik heb een test gedaan. Bas en ik keken elkaar aan en we konden het niet geloven. We hebben meteen nog een test gedaan,” zegt de dolgelukkige presentatrice tegen RTL Boulevard.

nicolette

Op Instagram zien we dagelijks foto’s voorbijkomen van het kleine blonde, intens schattige eerste kindje van Nicolette en haar vriend Bas, en nu is ook al de baby als op Instagram te vinden. Nicolette postte een foto van haar buik waar al een kleine bolling te zien is.

Lola-Lily kan inmiddels al praten en schijnt al door het familierestaurant, waar Nicolette ook werkt, “baby, baby” te hebben geroepen. Gelukkig waren de geruchten van de kleine dreumes nog niet opgepakt door de media. Eindelijk zijn de eerste drie maanden bij Nicolette om, is de baby helemaal gezond en mag de grote zus in spé nu net zo vaak en net zo hard “baby” roepen als ze maar wil. Nicolette heeft wel last van zwangerschapskwaaltjes, maar dat hoort er allemaal bij. Ook de beste vriendin van Nicolette is zwanger waarmee ze elk klein detail kan delen. Dan maakt het ongetwijfeld dubbel zo leuk.

Q: Nicolette en haar vriend zijn (nog) niet getrouwd, wat vind jij: eerst trouwen of eerst kinderen?

Bron: RTL Boulevard
Beeld: Instagram

2 reacties op “Babynieuws voor Nicolette van Dam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.